Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek érdemes lenne az...

Szerintetek érdemes lenne az autómba klímát tetetni?

Figyelt kérdés
Van egy 95-ös Golf 3 GTI-m. 50ezer ft-ért tudnék bele klímát+beszerelés+klímatöltés. Szerintetek megérné beletenni? Ezt arra értem, hogy ha majd el szeretném adni, valamennyire visszakapom az árát annak, hogy beletetettem, vagy mintha nem is lenne benne? Az tény, hogy inkább klímás autót keresnek, de az árban nem tudom mennyire mutatkozna meg.

2013. dec. 2. 11:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Egy közel húsz éves autó esetében már nem tesz nagy különbséget, hogy van-e benne klíma vagy sem. Ilyen reg csótányokat csak olyan csórók vesznek, akik az ilyemin is sóherkodnak, ha van is, nem töltik fel, ha fel van töltve, sosem kapcsolják be, mert jujj, akkor sok lesz a fogyasztás.
2013. dec. 2. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!