Van Magyarországon illegális utcai versenyzés autókkal? F/23
szokott lenni,itt a környéken nem tudom van e még,régebben miskolcon a volt cora parkolóban minden szombaton volt gyorsulási verseny,ma már nincs mert le fekvőrendőrözték az utat amin volt,kistokajba folytatták mikor meg jöttek a rendőrök de az az út meg már tiszta kátyú.
Másik hely ahová eljártak arnót volt,nem tudom ott mi van már nem foglalkozok vele,elképzelhető hogy ott még mai napig szoktak gyorsulgatni.
télen a bükkot is veretik sokan főleg ladások.
ilyen kis gyorsulási versenyek szerintem szoktak lenni sok helyen,keress a környékeden.
Mond csak, hány olyan autót látsz az utakon, mint a halálos iramban c filmben? :D
Pesten sokáig volt illegális gyorsulás,de már egy ideje nem hallottam semmiről :/
olyat itt nem igen találsz,egyszerűen nincs elég ilyen autó az országban.
néha benézett a subaru,vagy lancer evo,néha egy porche de nem nagyon volt nekik mivel versenyezni így nem nagyon jöttek.
lada,honda civic,opelek ilyenek voltak főként kb 7-9másodperc alatt lehetek 100on,semmi nitró meg stb mint a filmben.
intercoolert is csak az egyik miskolci srác audi s3 asában véltem felfedezni,hát ő ha lenézett alázott is rendesen max 5másodperc kellet neki 100ig.
Van, de mivel illegális, nem tud róla senki semmit! Az meg főként aki ott volt...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!