Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnátok ajánlani jó autórádió...

Tudnátok ajánlani jó autórádió fejegységet 15 ezer ft-ért?

Figyelt kérdés

Nem igazán tudok dönteni, ennyiért általában csak "noname" cuccok vannak. Mindenképpen újat szeretnék, használtban nem gondolkodom.

Találtam a minap egy jónak tűnőt, szerintetek ez milyen? [link]

Ezen kívül tudtok még valami értelmesebbet ajánlani? Én mindenhol csak Roadstart, SAL-t, Akai-t, és hasonlókat találok ennyiért. Ezek között van értelmes?

Előre is nagyon köszönöm a válaszaitok.

2013. nov. 30. 19:16
1 2
 1/17 dirtboy ***** válasza:

előző kérdésednél is írtam hogy ennyiért jót nem lehet kapni,legjobb az lenne ha használtak közt nézelődnél akkor talán hozzá tudnál jutni egy olyan hoz ami jó is.

pl haver 30ért vett 55ezres fejegységet,én 30ért vettem 1,5éves boltiárban 60ezres erősítőt.

jó üzleteket lehet kifogni a használtak közt is.

2013. nov. 30. 19:28
 2/17 anonim ***** válasza:

Nem vagyok egy nagy audiofil, de mi a baj ezzel a Sonyval? ( azon túl CDt nem játszik, bár én maradi vagyok xD )

Van olyan hangcucc és szigetelés a kocsiban, ami miatt szükséged van egy két-három-négyszer ennyibe kerülő fejegységre? Fogod hallani a különbséget?

2013. nov. 30. 20:00
 3/17 A kérdező kommentje:

Olvastam az előző kérdéseket is. Azt nem én írtam ki. Csak én is fejegység vétel előtt állok, és gondoltam, kiírok egy kérdést.

Ennyit szánok rá, használtat pedig nem szeretnék.

2013. nov. 30. 20:00
 4/17 dirtboy ***** válasza:

hát ha sima gyári hangszórókhoz kell,semmi minőség akkor megfelel egy ilyen olcsóbb cucc is de ha van komolyabb dolog is a rendszeredben akkor kár lenne lerontani ezzel a fejjel.

gyári autórádióktól persze jobb.

[link]

2013. nov. 30. 20:10
 5/17 anonim ***** válasza:
2013. nov. 30. 20:13
 6/17 A kérdező kommentje:

Régi Opel Corsa-m van, még a gyári kazettás magnó volt benne, így került hozzám. Azonban ez eléggé viseltes már, így a csere mellett döntöttem.

Alapból csak két első gyári hangszóró van, ezeket a terveim szerint meghagyom, vagy kicserélem valami jobbra.

Hátra pedig rakok be 2 hangszórót, az még egy Colt CZ-ből maradt rám. Ilyenek: [link]

Így ebből a 4 hangszóróból állna a cucc, na meg a frissen megvett fejegységből. Ennél komolyabbra nekem nincs szükségem, legalábbis egyelőre.

Persze az is megfordult már a fejemben, hogy a 2 Colt hangszórót beteszem az ajtókba, a gyári fentiek helyére egy csipogót, hátra meg 2 mély hangszórót. Csak ehhez kicsit több pénz kellene.

2013. nov. 30. 22:36
 7/17 dirtboy ***** válasza:

nekem úgy lesz ahogy te is tervezted az írásod végén,elõl egy hi-end szintû 165mmes komponens szett,hátul két 30cm-es mély nyomó bassreflex ládában.

egy hi-end kategóriás 4csatis hajtja az elsõszetett,egy 4csatis pedig a két mélynyomót.

még egy fejet kell vennem és lehet beépíteni,a fej nekem egy alpine cde-178bt lesz a tudása és a 4voltos rca kimenete miatt fõként.

a hátsó ajtókba ne rakjál hangszórót vagy legalábbis ne kösd be mert elrontja a hangzást a hátulról érkezõ hang.

az ajtókat érdemes lenne szigetelni bitumenlappal,sokal jobb lesz a hangzás hisz a hangszórnak az ajtó belseje a doboz.

2013. dec. 1. 10:05
 8/17 A kérdező kommentje:

Nem a hátsó ajtókba akarom tenni a hangszórókat, hanem a kalaptartó mellett van kialakítva nekik hely. Biztos volt a kocsiból jobban felszerelt változat is, azért vannak meg a helyek.

Oda tenném a két Mitsu hangszórót, elől meg maradna az eredeti egyelőre. Egyébként reggel megnéztem, 2 Blaupunkt az első.

Amúgy meg a Sony-ról lemondtam, már nincs a boltban, ahonnan vettem volna. Helyette most egy Pioneer MVH160-as, és egy Blaupunkt Melbourne 120-as került a képbe. Ezek szerintetek jobbak már?

2013. dec. 1. 13:13
 9/17 dirtboy ***** válasza:

balut én még nem hallottam fejegységben,nem tudom milyen lehet.

nekem is van a kalaptartó mellet hangszónak hely,autó gyártók mániája tele pakolni az autókat hangszórókkal hisz aki nem ért hozzá az örül neki ha olyat olvas hogy 8 meg hogy 10hangszóró van az autóba.

ha sok a hangszóró akkor viszont nem lehet normálisan beállítani az úgy nevezett színpadképet.

ezt nyugodtan kérdezd meg ott a prohardveren is,láttam írsz oda jól teszed ott elég hozzá értők vannak,szokott lenni nekik eladó cuccaik is.

2013. dec. 1. 13:33
 10/17 A kérdező kommentje:

Igen, feltettem ott is a kérdést, már kaptam is választ rá. Próbálom magam most kicsit kiokosítani a témában, mert nagyon amatőr vagyok még.

Igazából azért raknék hátra, hogy ne csak a két első kis 10 centis szóljon. Ha tehetném, a gyáriak helyére raknám be ezt a két hangszórómat, de nem fér el, ezek 13 centisek.

A Pioneer-ban azért lehet bízni fejegység terén, ugye?

2013. dec. 1. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!