Oroszi kérdése:
Hidegindítás 1,3 cdti combo? Többi lent
Figyelt kérdés
Reggel hidegben(akár + 1-4 c fok) neheyen indul az autó, - 5 c ban már csak benyomni lehetett. olyan, mintha az indítómotor forgatna egy leheletnyit lassabban, de ezt ha 10 szer indítózom akkor is ugyan ugy. Na most gyanakszok az aksira, vagy az izzitógyertyára. adtjatok valami tanácsot, mi lehet a baj?2013. nov. 30. 12:54
1/6 anonim válasza:
Így kezdődött nekem is a történet. Nyáron tökély, 5 fok körül, indul de nehezen, 0-ban éppen hogy.. Na nem vártam meg míg megdöglik. Kereskedésben ingyen bemérik, hogy milyen állapotban van az akkud.
2/6 anonim válasza:
Először is, nézz egy hibakódot! Tech2, Op-com, vagy ha egyik sincs, gáz+fékpedál benyom, kulcsot gyújtásig elfordít, a számokat a km számláló helyén gyorsan feljegyez.
Ha az izzítás a ludas, kell hogy kapj valami erre vonatkozó hibakód(ok)at.
Ha csak az akkumulátor gyenge, de a főtengelyt át tudja fordítani, de kell indulnia.
3/6 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi a választ! Na mármost fék+gázpedál be , gyújtás ráadás , izzít utánna elkezd villogni a motorformáju lámpa. most akkor a gyertya a hibás?
2013. nov. 30. 15:36
4/6 A kérdező kommentje:
Villogása: 10/6/8/3
Nemtudom mit jelent
2013. nov. 30. 16:34
5/6 anonim válasza:
Az elvileg P0683-as hibakód, amire ezt találtam:
P0683 Izzítógyertya vezérlőegység és PCM közötti kommunikációs kör
Sajnos nekem eddig tart a tudományom. De ezek szerint nem az akksi a gond, hanem az izzítással van valami probléma.
6/6 A kérdező kommentje:
Amellet ég a légzséklápma. Az nemzavar neki. Még nem olvastattam ki
2013. nov. 30. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!