Ültetni szeretném az autómat?
Figyelt kérdés
Van egy golf 3 gti-m. 15-ös gyári speedline felnivel és szeretném ültetni, de nem tudom, hogy a 40/40-es elég lenne, vagy inkább egy 60/60-ast kellene? A dizájn a fontosabb, nem a funkcionalitása. Ha egy 40/40-est teszek alá a gyári gátlókra nem lesz még mindig magas? Ugyanakkor egy 60-assal biztos tetszetősebb lenne, de ahhoz már kellene gátló is, de az már gondolom elég pattogós lenne. Mi a véleményetek a 40-esről?2013. nov. 29. 20:55
1/8 anonim válasza:
A 40-es az kevés, vegyél egy állítható futóműt, nekem is az van 2-es golf alatt. Azzal betudod lőni olyanra ahogy tetszik és télen vissza is tudod emelni.
2/8 A kérdező kommentje:
ezzel csak annyi a gondom, hogy használtan nem nagyon árulnak, újan meg baromi drága:S
2013. nov. 29. 21:11
3/8 anonim válasza:
Nem sokkal drágábbmint az ültetőrugó.
Sokkal jobban megéri amúgy.
Ja és szerintem a Speedline fwlni + ültetés nagyon bután néz ki. Legalább 16-os felni és peres gumi.
4/8 anonim válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
A felni az ár a következő projekt:) Elsőnek az ültetést szeretném, aztán a felnit. Ezek pontosan milyen felnik? Nekem még a jubi gti felnije tetszene egy ültetéssel(bbs rs 722), vagy valami sok küllős, de ahhoz még gyűjteni kell.
2013. nov. 29. 21:53
6/8 anonim válasza:
Mondom, hogy a 4-es Golf felnijei. Egyébként előbb felni és utánna ültetés.
7/8 A kérdező kommentje:
Csak ennyi, hogy 4-es felnije? Láttam, hogy írtad, de rákeresve nem nagyon találtam ilyet.
Ez a felni pl. jó lenne rá azon kívül, hogy 5*100-as? [link]
2013. nov. 29. 22:46
8/8 anonim válasza:
A matt zöld Golf alatt az Long Beach garnitúra, ha még aktuális. 17", ára pedig kb. 70-től..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!