Megéri megvenni? (Vectra v6)
róla lenne szó
(tudom nem egy takarékos gépezet de nem számítt a fogyasztás)
főleg a motorja érdekelne, mit kell róla tudni? menyire megbízható ez a fajta 2.5-ös v6-os?
Először calibrákat néztem de azok nagyon leharcoltak voltak, ezért kezdtem nézegetni a vectrákat és így találtam rá.
Tetszik a forma, jó árban is vannak, csak hát nem tudom milyenek is ezek az opelek, vagy a 2.2-es dízel Dti jobb választás lenne?
Első sorban személyes tapasztalat érdekelne.
Előre is köszönöm:)
Azért ne hamarkodd el. Szerintem te olyan vagy, hogy végre összejött egy kis pénz, nem tudsz tovább várni, gyorsan kell valamilyen autó és jó pont, ha valami durvább, amivel tudsz villogni.
VISZONT! A fogyasztás miért is nem számít? Ha olyan jól állsz anyagilag, inkább spórolj még, ne egy régi szarba tankold bele azt a rengeteg benzint, aminek litere 400 ft felett van. Van fogalmad róla mennyit fogyaszt ez a szar? MINIMUM 15 városban. És mivel 16 éves, ez már egy ideje nem hiszem h 170 lóerős. Kitudja mennyi km van benne. A biztosítás, adók drágák a köbcenti miatt, plusz az alkatrész se lesz két fillér... Én 100 h nem ezt venném.
"Az még plusz egy liter legalább."
És még egy jelentős hibaforrás.
Ha már ilyen motorral veszel autót, ne egy ilyen elavult automatával vedd meg, csak kézivel!!
Btw. szerintem elég egy 2.0-s benzines is, azért az is szépen megy, és olcsóbb lenne jóval a fenntartása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!