Lehet téves a hibajelzés Punto II-ben?
Figyelt kérdés
Reggel óta folyamatosan világít a sárga befecskendezés hibajel. De a kocsi tökéletesen megy, jól gyorsul, egyenletes az alapjárat...stb. Az autószerelőt felhívtam, azt mondta, vsz hibás a jelzés. Jövőhéten tudja megnézni. Tapasztalt már vki hasonlót?2013. nov. 28. 22:32
1/2 anonim válasza:
1. Először is: Az nem befecskendezés lámpa, hanem motordiagnosztika. Rengeteg dolog miatt világíthat. Kisebb hibáknál nem veszel észre változást az autó menetteljesítményén.
2. Mindenképp ki kell olvasni a hibát, addig csak találgatunk. Hibás jelzést egyébként én túlzónak tartom. Akkor világít ha volt valamilyen rendellenesség. Lehet, hogy törlés után nem jön elő újra, de erre nem sok esély van! Egy biztos, abban a pillanatban mikor kigyulladt a lámpa biztosan fenn állt a hiba.
3. Jártam már így. Lambdaszondánál, hibás gyertyakábelnél.
2/2 anonim válasza:
ki kell olvasni a kódot.
A hiba fenn áll, max nem érzed.
Nem biztos hogy jó játék így közlekedni a kocsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!