Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nos problémám az lenne hogy a...

Def-Ricsi kérdése:

Nos problémám az lenne hogy a tegnapi nap le engedtem a vizet a kocsimból (lada samara,1.3) de maradt benne némi viz amit nem vettem észre, ez persze reggelre megfagyott, reggel próbálom inditani persze nem tudom, aztán fórró?

Figyelt kérdés
vizzel nehez ki olvasztottam aztán párszor át nyomattam a tartályt forró vizzel, próblémám a következő, beülök és nem indul sehogy sem gondoltam h az aksit is leszivta a hide, de nincs aksi töltőm a közelbe, tekeri a motort de nem indul betolással próbálkoztunk de nem sikerült, mi lehet a baj?
2013. nov. 28. 14:44
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
hmm,fogy a viz !!! reggel teli nyomta most meg a tartály félig van :O
2013. nov. 28. 15:14
 12/20 A kérdező kommentje:
nos betoltuk be bikáztuk teker normálisan de nem indul
2013. nov. 28. 17:05
 13/20 anonim ***** válasza:
Ne a tankba öntsd a vizet!
2013. nov. 28. 17:14
 14/20 A kérdező kommentje:
vicces srác vagy te nekem
2013. nov. 28. 17:18
 15/20 anonim ***** válasza:

Van olyan fagyalló amit nem kell vízzel higítani, 5l bőven elegendő a Samarába. Ha teljesen le akarod a rendszerből engedni a vízet a motor oldalán (gyertyák alatt) van egy csavar, ezt a csavart kiveszed, akkor a motorból is le lehet engedni a vízet. Felteöltés: fűtéscsapot teljesen ki kell nyítni, (ráadni a fűtést) fagyállót beletölteni, és a rendszert nem kell légteleníteni, mert a motor beindulása után saját maga légteleníti a rendszert, a hiányzó hűtővízet pótolni kell.

Forró-hideg vízzel ne kisérletezzél, mert a motort eldobhatod utána, öntvény, megreped!

Gyertyáknál nézzél szikrát, ac szállít-e, ennyi.

2013. nov. 29. 06:13
 16/20 A kérdező kommentje:
Ac szllit de enm poffen 1-et sem
2013. nov. 29. 09:24
 17/20 anonim ***** válasza:

"maradt benne némi viz amit nem vettem észre, ez persze reggelre megfagyott, reggel próbálom inditani persze nem tudom, aztán fórró?

vizzel nehez ki olvasztottam aztán párszor át nyomattam a tartályt forró vizzel, próblémám a következő, beülök és nem indul sehogy sem"

"hmm,fogy a viz !!! reggel teli nyomta most meg a tartály félig van :O

Abba a Samarába jó ideig nem kell fagyálló. Nézd meg a motorolajat, szerintem a hiányzó hűtővíz ott lesz. Indítás közben nem akad meg a motor?

2013. nov. 29. 18:00
 18/20 A kérdező kommentje:
elektromos hiba van kondenzátorig nem megy el az áram,igy nincs szikra,vettem új kondit + pipát igy sem megy,valakinek valami ötlete?
2013. nov. 30. 12:26
 19/20 anonim ***** válasza:

A gyújtásvezérlőegység ment tönkre, orosz nyelven kommutator.

[link]

2013. dec. 2. 07:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem kondenzátor. Gyújtótekercs, népiesen trafó.
2013. dec. 2. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!