Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez most akkor kamionsofőr...

Ez most akkor kamionsofőr vagy mi? (Sos Lent)

Figyelt kérdés
Kaptam ma egy olyan papírt a munkaűgyi központtól hogy Tehergépkocsi vezető, kamionsofőr állást ajánl akkor most Teher vagy kamionsofőr mert 3500 kg tudok vezetni kis teher autót mert B-s jogsi van!!
2013. nov. 28. 00:36
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
B jogsival állást nem vállalhatsz tudomásom szerint.
2013. nov. 28. 00:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Mért ne vállalhatnák ? van egy csomó olyan állás ujságban hogy B -s jogsival rendelkezö embert felveszünk kenyér szállításra!
2013. nov. 28. 00:48
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Miért szerinted akkor minek találták ki a 3,5 tonnás gépeket ha B jogsival nem lehetsz sofőr? Pl a tesco az új online bevásárlós bizniszéhez B jogsis kiszállítókat keres 3,5 tonnás gépekre, én is néztem, de közbe jött egy jobb lehetőség.
2013. nov. 28. 00:54
 4/10 anonim ***** válasza:
3,5 tonnás jármű vezethető, de nem hivatásszerűen.
2013. nov. 28. 00:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy hivatásszerűen?
2013. nov. 28. 00:57
 6/10 anonim válasza:

B jogsival felvehetnek kenyérszállításra, de az nem kamion.

Teher gk-t sem vezethetsz B jogsival.

2013. nov. 28. 00:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Azt nem értem hogy kérdezte a nő bent a hivatalban hogy milyen jogosítványom van mondtam AB és B mondja oké felírta, erre kiküldi a TGK-s papirt meg a kamion sofőr hogy állást ajánl meg valami OKJ
2013. nov. 28. 01:00
 8/10 anonim ***** válasza:

"erre kiküldi a TGK-s papirt meg a kamion sofőr hogy állást ajánl meg valami OKJ"

Csak csepegnek az információk! OKJ= Országos Képzési Jegyzék. Ezek szerint valami tanfolyam is van. Lehet, hogy el akarnak küldeni C vizsgát tenni.

Hívd fel a nőt és tisztázzátok!

2013. nov. 28. 06:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát B - vel nem tudsz kamiont vezetni, az biztos. B - vel lehetsz hivatásos, furgonos, taxis, de akkor kell PÁV, meg gondolom áru/személyfuvarozói, ami megfelel kamionosoknál lévő GKI (korábbi TIR) vizsgának.

Lehet, hogy a munkaügyi központ segít megszerezni a további kategóriákat, mert kell sok új sofőr. Waberer Gyuri bácsi állandóan létszámhiánnyal küzd, fel kell tölteni az állományt, mert a tök kezdők és a őskövület, nyugdíj előtt álló öreg pókokon kívül már senki nem akar nála melózni.

2013. nov. 28. 10:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Jó de csak 18 vagyok igy nem tehetek C-t nem?
2013. nov. 28. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!