Mi a véleményetek a Dacia Loganról?
Figyelt kérdés
Esetleg van olyan aki rendelkezik is ilyen autóval?2009. nov. 20. 20:50
1/20 anonim válasza:
Nagyon bunkó formája van, mintha össze nyomták volna. Szerintem a karosszériája kifejezetten ronda, ezáltal nincs tekintélye, bohócautó. Egyszer ültem benne, amikor taxival mentem haza, hát nem valami nagy durranás. Én nem vennék.
2/20 anonim válasza:
Ár/érték arányban elmegy. Kezdeti hibák orvosolva. Legfőképp Renault alkatrészek. Szóval olcsó, használható kocsi! Én mondjuk sohasem vennék, Hondával járok...:)
3/20 anonim válasza:
Egyébként nagyon biztonságtalan, az ajtók nem nyithatók, és a légzsákok kicsik (német törésteszthez írták, ha érdekel, elküldöm a linket)
4/20 anonim válasza:
Én nem értek hozzá mint kocsi, viszont sztem iszonyú ronda..
5/20 anonim válasza:
Lenyúlták erdélyt a románok, még az iparukat is támogatni akarod?
Amúgy szerintem ez egy nagyon ronda autó, és ha az tesz boldoggá, hogy minden reggel a legjobb ár-érték arányú autóban ülsz, akkor vedd meg. Ha kicsit többre vágysz, akkor mást.
6/20 anonim válasza:
ennyi pénzért ha újat veszel, inkább egy használt 4es golf... vagy passat, az még nagyobb is
7/20 A kérdező kommentje:
Nem új autóban hanem 4-5 évesben gondolkodom.Az meg, hogy mit csináltak Erdéllyel az nem függ össze a kérdéssel.Akkor ne vegyünk Német autót sem a haláltáborok miatt.Na de mindegy.Nekem tetszik a forma és Dieselt szeretnék.Most is van autóm, egy 8 éves Dízel Feliciám csak hát nagyon szűk benne a hely és nagyobbra cserélném.
2009. nov. 21. 08:09
8/20 anonim válasza:
Hát nem sokkal nagyobb a Dacia sem. De akkor már egy sedan swiftet inkább kb 2002-2003-ast és elég jók már. Szinte minden van benne.
9/20 anonim válasza:
elég róla annyira,hogy renault az alapanyaga.Azt tartja a mondás hogy olasz,francia és pesti autótól mentsen meg az Isten.Na nekem eddig a francia ,olasz bejött.
10/20 anonim válasza:
maradj a Feliciánál, sokkal igényesebb egy dacianal, ami gyak francia. De ha már mindneképpen kell újabb, akkor egy Fabia sedán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!