Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dacia Duster. Mit gondolsz róla?

Dacia Duster. Mit gondolsz róla?

Figyelt kérdés

Szerintetek megbízható lehet?

Részben Renault és Nissan is, de nyilván tudjuk milyenek voltak a régi Dacia autók.

Szeretnék majd autót vásárolni, de elég magas áron kínálják a terepjárókat. Ez az autó szép, de a megbízhatóság a lényeg.

2011. jún. 1. 03:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Dusterrel nem igazan van tapasztalatom(bar van egy a csaladban), de mivel a motorizalas ugyanaz mint a Loganokban es a tobbi is ugyanott keszul, mindez megtoldva Nissan mernokokkel es megoldasokkal, ezert szerintem nem lehet egy rossz auto. A Logan pedig szerintem eleg nagy siker lett a regi Daciakhoz kepest, mert ha egy nemet vagy egy japan auto megbizhatosagahoz nem is no fel, azert egy Renault( praktik eleg nagy szazalekban Renault es van ahol azon a neven is aruljak) megbizhatosaga az megvan. Ismerosi koromben 7-8 darab biztos van es panaszt meg nem hallottam, tovabba fogtam ki taxikat 3-400000 kilometerrel es ezek is meg jol mentek. Amugy ha mindenkepp terepjarot akarsz, akkor mast nem nagyon fogsz talalni ilyen arkategoriaban, esetleg picivel megtoldva egy Hyundai Tucsont.
2011. jún. 1. 08:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Autómániában tesztelték, és terepen jobb volt kicsit mint a hasonszőrű crossover, a Nissan Qashquai.

méltatták is, mert az ára jó és motorikusan is.

2011. jún. 1. 08:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Jó kocsi.Új is. Talán szépnek is mondható. Az a barna meg egyenesen divatos,a 2011 E Mercedes is ezzel jön ki.

DE.

Ez is olyan átverés mint az összes többi.

Kezdve az új autót favorizáló reklámfilmtől.

"Dacia Duster már 2.890 000-től...'

Ja. Az 1.6-os,benzines szinte nulla felszereltségű KÉTKEREKES verzió.

Mert egy extrás dízel 4x4 már közel a duplája.

Az meg már nem is olyan olcsó.

Ha megbízható relatív olcsó terepjárót szeretnél akkor inkább egy idősebb Toyotát javasolnék 2.5 körül (pl.: [link] vagy a Suzuki is meglepően jó és megbízható kocsinak bizonyult számomra személyes kipróbálás után. Ebből egy millióval drágábbat javasolnék persze jóval fiatalabbat az előbbinél : [link]

Próbálj ki egy Dustert. Vezesd terepen,közúton.

Aztán az általam mutatottakat is.

Teljes képed lesz és akkor válassz közülük.

Sok sikert!

2011. jún. 1. 13:24
 4/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

Igen, inkább terepjárót szeretnék, több lehetőség van benne.

Ahogy lesz alkalmam rá, kipróbálom a Duster-t. :)

2011. jún. 2. 01:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Jó autó szedtem ki egyet a hétvégére tesztelni horgászatra meg ilyenek és megteccett nagyon már meg is rendeltem
2011. okt. 11. 17:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Mennyit fogyaszt?
2023. febr. 13. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!