Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A hangos vagy a halk autókat...

A hangos vagy a halk autókat szeretitek jobban?

Figyelt kérdés
Én azokat , amik halkak. Egyszerűen rohadt unalmas már ezeket a sok kis teljesítményű , széthajtott vasakat hallgatni a városban , gondolok itt arra , hogy ha jön mondjuk egy 'feltúrbózott' lerobbant , szétnyüstölt calibra , azt már hallom a város másik végéből , míg egy mercit vagy egy porschét észre se vesz az ember , pedig azzal is lehetne feltűnést kelteni , enyhén szólva.. De mégsem teszik , ellentétben a sok suhanccal , akik valamiért élvezik , ha mindenki megnézi , akaratlanul is a sz**kat. Mire jó ez , mi motiválja ezeket az embereket , mégis mire jó ez !?

2013. nov. 25. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:

hangosat akkor, ha tényleg nagy ccm, annak jó a hangja (v8, v10 stb)

halkat meg minden egyéb esetben.

2013. nov. 25. 21:39
 2/8 A kérdező kommentje:

Jah hát igen , egy Lamborghini-hez például hozzá tartozik az olyan hang , mint egy repülőgép sugárhajtóműve :D

Nem tudom , nekem a halkról a precizitás meg az erő jut eszembe , a többit meg leírtam..

2013. nov. 25. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Motorok hangjával nincs bajom nem zavar ,de egy hosszú utazáson egy sport kipufogó búgása kikészítene!
2013. nov. 25. 21:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Jah igen.. amikre főként gondolok , ott általában nem a motor szokott búgni , hanem a kipufogó rezonál mint az ágyú , de egyszerűen vicc , amikor megy 30-cal egy ilyen csodavas és gyorsulni már nem tud , ellenben még lehallani a Balantonra is a hangját..
2013. nov. 25. 21:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Kizárólag a gyári autókat szeretem. Azok felőlem lehetnek bármilyenek HA GYÁRIAK.
2013. nov. 25. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:
19%
Egyetértek, mikor elmegy a ház előtt egy ilyen sz.r és nem hallom mi megy a tv-ben, mindez késő este. Mindet kivonatnám a forgalomból.
2013. nov. 25. 23:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Normális közlekedésnél a halkat szeretem, a sajátomnak sincs semmi hangja, pedig akad benne pár paripa.

Viszont a csapatós autó, az úgy jó ha üvölt, csörög , csattog, villámlik xD

2013. nov. 25. 23:14
 8/8 anonim ***** válasza:
A halk autókat, de annyi hangja legyen, hogy halljam ha jár a motor. Nemrég vehettem át az új Volvom, és folyton a fordulatszámmérőt figyelem, mert nem hallom hogy járna motor. Ez idegesítő. De viszont van egy baromkodós Sierram is, attól elvárom hogy csörögjön-zörögjön, meg durrogjon. Ott a hangot nem a Homasitas hülyegyerekdob, hanem az egyedi kipufogó és a Cosworth motor állítja elő. És a kipufogórendszer se fűtéscsőből lett hajtogatva. Ha egy autó hangos, de szép hangja van, azt kifejezetten szeretem.
2013. nov. 26. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!