Nagyon nehéz megtanulni kamiont vagy buszt vezetni?
Buszról tudok nyilatkozni.Szerintem nem nehéz,persze fura elsőre nagyon,de a teherautó után nem rosszabb semmivel.Tolatni teljesen másképpen kell vele.Itt az a "nehezebb",hogy az emberek élete megfizethetetlen,innentől nekem sokkal nagyobb felelősséggel járó munkának tűnt,mint az áruszállítás,ilyen szempontból(de csak ebből a szempontból)
Viszont én személykocsival+ futóval nem tudtam tolatni,csuklós busszal pedig könnyebben megtanultam(persze az sem ment elsőre,mi egymást okítottuk egy zárt telepen,akit érdekelt,aztán persze van típusvizsga is) Miután csuklóssal tudtam hátrafelé egyenesen menni,utána már személykocsi+futó kombináció is jöhetett és így szépen tovább.
No hát akkor mondok én is vmit.. :D
A,BE,CE,DE,TR+ Vasúti engedélyem van.
Buszt és Trolit vezettem mindig semmiből ninc ssemmi féle gyakorlatom! :)
Autóm sincs mindenből csak levizsgáztam és ennyi...
Autót félék vezetni teherautóról nem nyilaktozom mert vizsgán vezettem nekem nem anynira tetszett hát ez van...
A Busz Troli volt a menő és minden féle gyakorlat nélkül mentem nagy kategóriákra! :)
A jogsim elég idős volt és annó én a C+E t 18 évesen tettem a BKV nál interjun tudtam hazudni hogy 2-3 éve kamionoztam meg tehereztem.. :)
Ha kértek volna igazolást nem gond mert lett volna ismerős de nem kért senki szal a jogsi az elég őreg volt igen.. :D
A buszt a 13 éves öcsém elvezeti akkor te is nem kell hozzá semmi a tökröket kell megtanulni figyelni és kész a legkönyebb a busz főlleg ha autómataváltós . :)
Csuklósoztam is a csuklós még könnyebb mint a szoló ahol pé az IK-412 es el fér ott a csúklós busz is.
Annó Naphegytérre felmentünk IK-280 assal nagy szám volt simán meg is fordultam vele... Ne félj jó buli a buszozás könnyű nagyon! :)
Azt hozzá teszem 26 éves vagyok bocsi lemaradt F/26 :D
Őőőő 20 évesen keztem trolizni és 21 évesen meg volt a
"DE" Kat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!