Nagymotor jogsit megcsinálhatom, nagytestű robogóval? Vagy általában sebváltós motorok vannak?
Megcsinálhatod.Ha van az autós iskolának akkor azzal(én még nem láttam),ha nincs akkor sajáttal.DE!A jogosítványodba egy korlátozó kód fog bekerülni,hogy csak automatát vezethetsz.
U.I.:SZEMÉLYES vélemény:váltós motorral az igazi a motorozás,nem robogóval...
Miért ne lehetne?Bár a 400 ccm kevés a korlátlan A-ra,ott 600ccm a követelmény,meg van kw.alsó küszöb is.De idén már nem tudjátok,csak a KRESZT,télen nincs gyakorlati oktatás,majd csak március 15-től.
Széles utat!
Megcsinálhatod, nem írnak be semmi korlátozást. Én is a saját váltós motorommal mentem, mert azt mondta mindenki, hogy ráírják a lapra, hogy: CSAK ótómata.
Fenét!
Semmi nincs ráírva, még csak a helye sincs. Mert csak egy papírt kapsz, amit az okmányirodában kell leadni.
Jogsiban meg pláne nincs olyan.
De járj utána az oktatódnál az a tuti!
Lehagytam: a köbcenti a lényeg!
Az A korlátlant 500+ mérettel lehet csak, de olyannak meg lenni kell az oktatódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!