Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autó vásárlása?

Misu16 kérdése:

Első autó vásárlása?

Figyelt kérdés
milyen autót vegyek magamnak? maximum ár 500000ft, megbizható autót szeretnék, alacsony fogyasztással, megbizható motorral, lehetőleg dizel autót szeretnék.
2013. nov. 24. 22:05
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
kihagytam hogy mindennapi használatra, és 5 személyest szeretnék
2013. nov. 24. 22:06
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

[link]

Nem ezt konkrétan, ez csak egy példa. Legmegbízhatóbb dieselek ebben az árban az 1.7 Isuzu dieselek, és ebben a kocsiban is az van. Megbízhatóak még az 1.9 TDI-k, de audi A4-hez kevés a pénzed, golfban meg kevesebb a hely.

2013. nov. 24. 22:10
 3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat
2013. nov. 24. 22:30
 4/11 anonim ***** válasza:
44%

HONDA ACCORD

[link]

MAZDA 626

[link]

[link]

TOYOTA CARINA

[link]

[link]

2013. nov. 24. 22:34
 5/11 Evele123 ***** válasza:
Nekünk Renault Thalia 1.5 DCi van. Ha karban van tartva, mindenkinek merem ajánlani, mert olcsón hozzájuthatsz, de át kell nézetni minden kocsit, mert nagyon mellé lehet fogni! A legdrágább szervízalkatrésze az üzemanyag-porlasztó rendszer, mondják fúvókának ir. Az előttem szólók is jó kocsikat ajánlottak, de mindig állapotot veszel és át kell nézetni a gépet! Több évre veszed, szánd rá azt a keveset, h nyugodt szívvel vedd meg!
2013. nov. 25. 04:57
 6/11 anonim ***** válasza:
49%

Dízelt csak akkor vegyél ha legalább évi 15e km-t mész és nem csak városban használod. Különben gyorsabban elhasználódik a motor.

Én a japán tipusokat ajánlom, mert gazdaságosak, megbízhatók, és ebben az árkategóriában még egy sokat futott példány is tökéletesen megbízható.

2013. nov. 25. 07:33
 7/11 Szálab ***** válasza:

Az 5 kiló a teljes büdzsé kocsifronton,vagy lapul ott még legalább az első nagyszervizre? Ötajtós Corolla 1.3 XLI 16v 93-97ig.

Ugyan benzines, de fogyasztás ok (max 7,2-7,5 de akkor haladtál vele, vagy csak városban használod, jellemzően 6,5 fölé nem megy), helykínálat ok.

Bármi is lesz, szerelővel menj kocsit venni, ebben az árkategóriában nagyon ritka az igazán jó vétel, ha nincs alaposan átnézve a kiszemelt vas!

2013. nov. 25. 09:04
 8/11 A kérdező kommentje:
azért kell dizel mert olcsóbban tudom beszerezni
2013. nov. 25. 15:48
 9/11 kutyus21 ***** válasza:
43%

Csak akkor vegyél dizelt ha sokat szoktál,menni ha nem sokat akkor lehet egy kis benzines is.Amúgy kiskorom óta foglalkozom autókkal leírok egy pár dízeles és pár benzines kocsit.

Opel Astra F 1.4 benzines

Volkswagen Golf 3-as 1.4 benzines

Volkswagen Polo 3-as 1.4 benzines

Suzuki Swift 1.0 de inkább 1.3 kicsivel fogyaszt csak többet de cserébe jobban is megy 2000-res évjáratú-ig találsz belőlük, de lehet hogy picivel újabbat is találni fogsz csak az lehet hogy baja lehet vagy már sokat futott.

Skoda Felicia 1.3-as benzines

Seat Ibiza 1.4-es benzines

ennyit írok most jöhet a dízel.

Opel Astra F 1.7td Isuzu motorost keresd az jobb amúgy van az Opelnek saját fejlesztésű motorja de az nem olyan jól sikerült.

Volkswagen Golf 3-as 1.9td

Citroen Saxo 1.5D

Peugeot 106 1.5D

Renault Clio 1.5Dci Ennyi vagyis lenne még de én Ennyit írtam amúgy vadász a Hasznaltauto.hu ott még találsz beírod az összegét, meg a motort hogy milyen legyen meg az évjárat márka tipus de amit én ide le írtam fejből azok biztos jók de azért, szét nézhetsz még de szerintem amit le írtam azokból tudsz választani szerintem.

2013. nov. 25. 16:37
 10/11 anonim válasza:
Mazda 323, toyota corolla
2013. nov. 25. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!