Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Téli gumi Medved márkájú, az...

Téli gumi Medved márkájú, az milyen? Nagyon olcsón adják, újonnan 5 ezer körül.

Figyelt kérdés
Van valakinek?Ilyet szeretnék venni ,erre telik és ez új! Csak nem hallottam még róla.

2013. nov. 24. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Hol láttál ennyiért? Legolcsóbb gumik akcióban 9-10 között szoktak lenni, persze méret függő is, de én a kicsi, 13-14-es kerekekre értem ezt. Én

Egyébként inkább olcsó téli gumi, mint nyári gumival télen. Én is olcsót vettem, Sava-t, de annak 11 ezer körül volt darabja, csodálkoznék ha lenne olyan, ami 5 ezer.

2013. nov. 24. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Hóban jól kapaszkodik, máshol nem az igazi.
2013. nov. 24. 17:35
 3/4 A kérdező kommentje:
[link] Itt láttam ennyiért.
2013. nov. 24. 17:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Riff-Raff 2006.02.23 11:07:15 ˆ 121

Hát nézd, én sose vettem másmilyen gumit, mint a legolcsóbb fellelhetőt, bár mindig csak újat. Vettem valamikor 6-7 éve a szó szoros értelmében névtelen ukrán gumikat, nincs márkanevük, csak a mintázat típusa, simán ki lehetett őket centírozni, és még ma sem eresztenek le. Vettem másfél éve Odesszában orosz Voltyre gumit az Автобазар-ban, azt is ki lehetett centírozni. Vettem itthon orosz Medved gumikat, azokat is ki lehetett centírozni, és egyszer én is beletapostam velük a fékbe 80 körüli tempónál egy elémszaladó kutya miatt, nyilván oda is kentem egy adagot az aszfaltra, de a gumikon semmi sérülés, és nem is ráznak.

[link]

Szerző: Imibácsi [ kedd okt. 26, 2010 6:19 am ]

Hozzászólás témája: Re: Felni és gumi

Hali!

Nem tudom valamelyőtök hallott-e már a Medved márkájú orosz gumikról. Nekem van ebből egy pár nyári és nagyon meg voltam velük elégedve. Nem tudja valaki, hogy valahol kis hazánkban beszerezhető-e ennek a gyártónak a termékei?

[link]

2013. nov. 24. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!