Megéri megvenni ezt a jaguart 7millióért?
Nagyon tetszik az autó eddig bmw f10 520d akartam venni ennyi pénzért de ez sokkal szebb szerintettek melyiket vegyem meg?
Meggondolnám, nem a legmegbízhatóbbként tartják nyilván a Jaguárokat, de nyilván aki megteheti, hogy vegyen egy ilyet, annak ez sem lesz gond. Én inkább Astont vennék.
Az a jobbik eset lenne, ha benzines lenne, megbízhatóségi szempontból.
OFF
Kicsit félrevezető néhány mondat:
"Figyi egyáltalán nem sok 7milliót össze szedni ausztriába 6hónap fizetés elég hozzá."
"Ha nem vagy orvos vagy gépészmérnök, akkor az osztrák fizetésből is 1-1,5 év egy ilyen autó."
Mindez azért valljuk be, elég ritka. A kivándorolt honfitársaink 95%-a havi 300 000 körül ha keres ott. Mondom ezt úgy, hogy kint dolgozik az osztrákoknál, a németeknél és az angoloknál vagy 40 ismerősöm. Ezekből az országokból jó, ha 50 - 100 000 forintnyi összeget haza tudnak utalni, a többiből élni is kell, lakbér, rezsi, élelmiszer, hazajárás. Ja és a 40-ből majdnem mindegyik alapból úgy ment ki dolgozni, hogy majd havi 1 milliót keres (nem tudom, hogy annyit ígértek-e nekik, vagy ők gondolták félre).
Mindezt csak azért írtam le, nehogy valaki szintén beugorjon valami őrültségbe és bedőljön a becsapós állásközvetítőknek.
mellette meg csurran cseppen valami:D
nem 30tol hanem inkabb 60tol kezdodik...attol fug hol.1 itt van 1 otthon 1 spanyolban.kozos biznisz massal. 1 meg hitelen van de nem sokaig:)ha mar ennyire erdekelt.abbol a 800bol 650 mindig felre van rakva...majdnem 8 milla evente... szamolj utana kiscsillag:D plusz meg egy ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!