Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volt már olyan, hogy tönkremen...

Volt már olyan, hogy tönkrement az autótok motorja, vagy váltója, esetleg összetörtétek, és nem volt pénzetek megcsináltatni?

Figyelt kérdés
mennyi volt az anyagi veszteség végül?
2013. nov. 22. 18:05
 1/4 A kérdező kommentje:

Nedkem egyszere jött össze nekimentem egy fának és kiszakadt a motr, váltó kuka, kocsi kuka.

1 milliot buktam, nem volot casco meg semmi, meg nekem kellett fizetni mert kiütöttem egy lámpát.

2013. nov. 22. 18:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Hálistennek nem, de nem sokon múlott, volt egy régi 4.2-es A8-m, nagyon olcsó volt, persze nem tudtam fenntartani, sikerült eladnom, de rá két hétre az új tulajnál kuka lett az egész váltó + elektronikai gondok. Ez minimum 300.000 ft lett volna, hogy normálisan meg lehessen csinaálni. Ha ez nálam történik, tuti nem csináltam volna meg.

De volt más mozgásképtelen autóm is, de azt 60-80.000-ből meg lehetett csinálni, szerencsére annyim éppen volt.

2013. nov. 22. 19:16
 3/4 A kérdező kommentje:

2

És az új tulaj nem követelte ratjad hogy csináltasd meg vagy ilyesmi? mérges volt?

2013. nov. 22. 19:19
 4/4 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Hát nem örült neki, de nem követelhette hogy fizessem ki mert már úgy adtam el neki hogy szóltam hogy vigyázzon mert néha nagyot ránt váltásnál, és mondtam neki hogy cserélni kell benne a váltóolajat. Hát elkésett vele...

2013. nov. 22. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!