Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik/milyen téligumit...

Melyik/milyen téligumit ajánlotok az alábbi autóra?

Figyelt kérdés
2011-es Citroen C4 Grand Picassom van, 18-as alufelnivel, 215/45R18 a kerékméret.
2013. nov. 21. 21:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Én első körben dobnék alá 4db 16-os felnit és arra már mehet valamilyen 215/55-60 as középkategóriás vagy jobb téli gumi. A /45-tel ha benézel valamit hóban,latyakban akkor annak a gumira nézve csúnya vége lehet.
2013. nov. 21. 22:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Elnézést, a 18"-os gyári felniket 17"-os másik felni váltja, erre keresek gumit. A méret ugyan az, csak R17 kell.
2013. nov. 22. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Én még a 17-est is sokallom télire, de ezt te tudod. Attól függ, mire/mennyit használod az autót. Ha sokat mész vele havonta, sokat pályázol akkor érdemesebb valami normálisabb gumit felrakni ( lásd az ADAC téligumi teszt ajánlott gumijait ). Ha leginkább csak helyben, kevés hosszú távú utazással és kerülve az extrém rossz időt használod, akkor elég középkategóriás gumi pl Hankook Winter Icept Rs vagy árban/minőségben hasonló. Ezek legfeljebb feleannyiba kerülnek,mint a prémium gumik, de erre a célra tökéletesen megfelelnek.
2013. nov. 22. 16:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Elég sokat megyek, ezért nem az elsőt szeretném a polcról, hanem valami prémiumot, ami tényleg a maximumot nyújtja, mivel külföldre is sokszor kell mennem, és ott nem viccelnek a téligumival, valamint én is nyugodtabb vagyok. Én is gondolkoztam már kisebb lemezfelnin, de nagyon ocsmány lesz tőle az autó. Ezeken a nem gyári, 16"-os felniken még elég szép kinézete van. Konkrét típust tudnál ajánlani?:)
2013. nov. 22. 16:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor neked tényleg szükséged van egy normálisabb gumira. Ez a 2013-as ADAC téli gumi teszt "eredménye". Az első 4 közül válassz egyet :

[link]

2013. nov. 22. 16:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséged!:) Meg is nézem a "felhozatalt".
2013. nov. 23. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!