Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vélemények a Mercedes clk-ról?...

Vélemények a Mercedes clk-ról? 2000ccm. Fogyasztás megbízhatóság, alkatrész.

Figyelt kérdés
pl: [link]
2013. nov. 21. 14:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kár, hogy nem látunk belőle semmit :D

Nappali képed nincs?

2013. nov. 21. 17:07
 12/19 anonim ***** válasza:
De, van :D Ám jól meg van pakoola a csomagtartó, de azért remélem átjön. [link]
2013. nov. 21. 17:24
 13/19 anonim ***** válasza:
Ez már jobb! Tetszik, hogy napfénytetős. Jó kis autók ezek, ha a sajátunk, és tisztában vagyunk minden előnyével/hátrányával.
2013. nov. 21. 17:32
 14/19 anonim ***** válasza:

Hát igen, köszönöm én speciel az életbe nem vennék napfénytető nélküli autót, vagy autót napfénytető nélkül.

Az olyanokat pedig le is nézem konkrétan, akik azért vesznek 4-500-600-ért, vagy akár 1 millió körüll pl. BMW-t, Audit, mert h annak presztízse van.. Hát lóf asz presztízse nincs egy ilyen régi prémium autónak. Többe nézik az ugyanolyan korú Suzukiknál, peugeotoknál, vagy 3-as golfoknál, de ennyi. Arra jó egy ilyen autó, hogy nem nézik semmibe, egyenlő félként tekintenek rá, nem indulok hátrányból. Kis suzukisokat meg stb csomószor látom hh így meg úgy szivatják. Bár ez sztem gáz, én sose csinálok ilyet, de tudtam h ez van, ezért olyan autót vettem, amivel a forgalom teljes tagja lehetek. Mercire pedig nem a márka miatt esett a választás. Sőt örülnék is ha nem Mercedes lenne. Azért választottam ezt, mivel volt másfél millióm. tudtam h ebből csak valami régi szart tudok venni. Ám én coupe-t szerettem volna, nagyobb méretű autót és olyat ami formára is tetszik. Egy alapvetően kulturált, szép autót akartam, s nem olyat ami sport kinézetű, vagy ilyen-olyan elvolt, fura formavilága van, meg stb. Simán legyen szép azt kész. Ha több pénzem lenne, ilyennel járnék:

[link]

De másfél millióért csak a Mercitől volt elérhető egy nagyon szép, jó kinéző nagy coupe autó, ennyi.

2013. nov. 21. 18:29
 15/19 anonim válasza:
Mikor vetted?
2013. nov. 21. 18:51
 16/19 anonim ***** válasza:
Még 2010 nyarán.
2013. nov. 21. 19:14
 17/19 anonim válasza:
És milyen árban voltak? Így másfél körül? Még milyen autóba gondolkoztál?
2013. nov. 21. 19:43
 18/19 anonim ***** válasza:

" Dízeles mercit viszont ne vegyél, sose voltak túl jók"

Fenéket nem......

Szerinted miért mondják a W123,W124,W126 dieselt a legjobb diesel motornak ami létezik?Azt aláírom, hogy nagyítóval kell keresni a kevesett futottat.Az 1 millió nem sok egy ilyen autóért manuális, benzines szóval nem lesz benne 600 ezer km, és rém egyszerű motorikusan.

2013. nov. 22. 16:41
 19/19 anonim ***** válasza:

Az alja ilyen 1 millió körül volt. De azok úgy is néztek ki. Én a közepét vettem másfélért. Ennyiért voltak a jó állapotúak.

Amúgy amikben gondolkoztam először az SAAB, Toyota és Chrysler. A Merci végül csak úgy jött. Ebben találtam olyan autót amelyik tetszett külsőre. Nem azért választottam, mert hogy jajj mercedes. Megbízható, strapabíró, biztonságos, kényelmes, nagy és felépítését tekintve erős autót akartam, mert az első autóval mindig vannak hibák.

2013. nov. 22. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!