Apukák segítsége kellene? Elektromos kisautóban 6V-os akksit ki tudok cserélni 12V-ra?
Fiamnak ilyen kisautót szeretnék venni karácsonyra, viszont több helyről hallottam,hogy 6v-os akksival már füvön nem megy. Viszont árban a 6 és a 12 voltosok között jócskán van különbség. Több,mint 2000-3000 ezer, amibe egy 12 voltos akksi kerül.
Anno a régi szomszédunk mintha így buherálta volna meg a gyereke kisautóját, de már elköltöztek, nem tudom megkérdezni!
Vagy kamu kérdés, vagy csak valami nagyon félre van értelmezve.
Ez kb olyan, hogy az iphone-om rá lehetne e kötni egy kocsi aksijára, ha lemerűlt..
Teljesen dilettáns kérdésnek tartom, amit beírtál.
Ha őszinte véleményt akarsz, nyugodtan vedd meg a 6 voltos kisautót, amit úgyis elfelejt a gyerek, mire eljön a nyár.
Ugyanis a gyerekek olyanok, mint a kutyák, a pillanatnyi élmények hajtják őket, és elég nehezen értelmezik a jövő nyáron 12 voltos tápegységgel fölhajtok a legmenőbb emelkedőn kérdését is.
Mert valahol szerintem rossz a kérdésed. Szerencsétlen. A karácsony, és a gyereknevelés nem erről szól.
Egyébként meg a szomszédod egy hülye. Semmit nem ért az akkumulátorokhoz, és az egyenáramú motorokhoz. Ha rám hallgatsz, nem is szólsz neki, tuti leégeti a gyereke a félmilliós kisautó motorját.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Ahhoz meg annyit,hogy ki mondta,hogy a karácsony és gyereknevelés erről szól! Imádom azt, amikor valaki azt hiszi,hogy ahol van pénz esetleg kicsit drágább ajándékra, ott nincs meghittség!
De azért köszönöm! Akkor megvesszük a 12 voltost!
Nos. Egy ilyen autó nem fél misi.
Én is akarok venni a gyereknek.
A legtöbb ilyen kisautó 6V-os sajnos, de van 12V-os. Jobb a 12-es.
De ha hatos, nem ajánlott a 12-es akksi. Max 9V-ot bír a motor.
Volt nálam javításon ilyen (motor volt)
Ha a motort is ki tudod cserélni 12-re, akkor megy a dolog. Semmi vezérlés nincs ott. Ja igen, még a világítások, esetleg duda.
Köszönöm!
Azóta már körbeérdeklődtem és tudom,hogy nem igazán lehet megoldani.
Akkor marad a 12-es, mert egy barátunk gyerekének 6-os van és pont ma mondta,hogy tényleg nem igazán megy a fűben!
És, nem, nem félmisi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!