MagnoFuel üzemanyag csökkentő?
Figyelt kérdés
Halottam ezekről már jót,és rosszat is. Most két kütyüt adnak 20ezerért.Pénzt is viszafizetnek ha nem jó.Érdemes kipróbálni?2013. nov. 20. 19:18
1/5 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy az üzemanyag kőolajből származik, azaz szénhidrogén alapú. A szénnek meg édesmindegy milyen mágnest nyomsz oda neki, ugyanis nem mágnesezhető.
Avagy mire nem jó az általános iskolai kémiaóra.
2/5 anonim válasza:
Nem ,nem érdemes. Már vagy 20 éve vagy még több próbálkoznak ugyanazzal a kamu dologgal és mindig van aki bedől. Gondolod az autógyárak nem raknák rá gyárilag ezt a filléres mágnest ha tényleg csökkentené a fogyasztást ?
Ugyanezt ajánlják gázcsőre ,vízcsőre, meg a karodra karkötőként ,mert a mágnes már csak olyan hogy mindent csökkent még az inflációt is.
3/5 anonim válasza:
Hülye állat anyám képes volt venni ilyen szart és a szerelő ismerősünkkel beszereltetni az autómba. Rohadt ideges voltam h ilyen hülye, de mondtam neki h ba zmeg tőlem, szereltesd. Hát persze, hogy szart se ér. Tudod ez olyan dolog, mint mikor DM-ben vásárolsz azért, mert elhiszed, hogy fontos vagy annak a nagy multi zsidónak a tetején. Nos ugyanilyen parasztvakítás ez is. Csinálják, mert van akit le lehet húzni vele. Méghozzá annyit, hogy meg is éri gyártatni, meg a többi vackot. De hidd el semmit nem ér, kedves kérdező.
4/5 anonim válasza:
Azon röhögtem mikor még régebben bemondták a hírekbe, hogy a mágneses karkötők tényleg szart se érnek. Mennyi hülye megvette sok ezer forintért és elhitte végig, hogy milyen jó..
5/5 A kérdező kommentje:
akkor ez eldőlt..köszönöm!! :D
2013. nov. 20. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!