Munkába autóval járok és milyen lehetőségeim vannak némi üzemanyagpénz visszatérítésre?
Figyelt kérdés
50km-t autózok oda vissza ami 2000FT-t jelent minden nap munkába menet és minimálbéren vagyok lejelentve. 1.6-os benzines autóm van a busz közlekedés megoldható oda fele de hazafele már nincs. ilyenkor mik a lehetőségek?2013. nov. 20. 13:55
1/6 anonim válasza:
szerintem ennél a cégnél ahol most vagy ott semmit nem fognak adni "minimálbéren vagyok lejelentve" ott spórol ahol tud semmit nem fog adni ez 100%
2/6 anonim válasza:
Esélytelen. Előbb fognak kirúgni, minthogy legalább egy ezrest is kapj. Inkább feladják újra az álláshirdetést és felvesznek egy olyat, aki ott lakik a közelben. Sok munkáltató csinálja ezt. Már a hirdetésbe is beleírják az elvárásoknál, hogy mobilitás. Zárójelben a munkahelyre jutás tömegközlekedéssel nem megoldható. Ez azt jelenti, hogy leszarják, mindegy, hogy mínusz 20 fok van, szakad az eső, csak érj oda valahogy. Szart se fognak fizetni. Az emberek pedig kussolnak és örülnek, hogy van munkájuk. A büdös mocskos zsidók pedig leszarják az alkalmazottakat, nekik ők csak fogyóeszközök, robotok. Egy jó barátomnak a rohadt köcsög főnöke új Porsche Cayennel jár, szerencsétlen srác meg örült h összetudott spórolni egy szakadt 600 ezres fosra a 90 ezres fizetéséből..
3/6 Dörmögő válasza:
Ha csak munkába járáshoz kell akkor add el a kocsit, és vegyél másikat. Csak példának mondom de egy szívodisel 1.7 F astrával olcsóbban kijönnél. Az 50 kilométer kb 3 literből megvan neki.
Arra nem fogadnék hogy a céged bármilyen nemű támogatást is adna az utazásodhoz. Mindenütt megmondják hogyha nem tetszik valami akkor keresni lehet másik munkahelyet.
4/6 anonim válasza:
Csak akkor szokták befogadni az ilyen elszámolást,ha a munkakörhöz kell.Például külszolgálati munkához. Egyébként nem számolják el,max. a bérletet.De ez lehet cégfüggő is akár.
5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos igen ez így van mi csak robotok vagyunk örüljünk hogy dolgozhatunk némi pénzér..sajon ezek a kis vállalkozók ilyenek bármit megengednek maguknak..nos én nem is várnám el a főnökségtől...inkább valami állami megoldásra gondoltam volna mint pl hallottam hogyha egy adott km-n kívül lenne a munkahelyem a lakhelyemtől akkor albérletpénzt meglehet pályázni.
2013. nov. 20. 21:23
6/6 anonim válasza:
Viszel még egy/két/három embert a buszjegy ára alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!