BMW 5 e39 szériában a 525d vagy a 530d motor a megbízhatóbb?
Vigyázz, 525 TDS a felejtős.
525 D az már teljesen megbizható motor, akárcsak az 530 D, de az 530 D-nek a hátránya, hogy szinte törvényszerűen be*rik rajta az automataváltó. Úgyhogy már ezért is jobb az 525 D.
1-es vagyok.
Nem az a baj hogy nem megbízható. Persze vannak amelyikek sokat elmennek szerelés nélkül. A baj ott kezdődik hogy semmi sem örök életű. És egy bmw-be a turbó, porlasztó meg az üzemanyag ellátó rendszernek elég borsos ára van. És ezek előbb-utóbb beadják a kulcsot, ez tény. És lehet hogy olyannál adják be a kulcsot akinek ez nagy érvágás.
Ne értsetek félre én is dieseles vagyok de ezeknél a kocsiknál a diesel bmw elég drága szervízigényűnek számítanak ha szerelni kell. Nekem is dieselem van, és bennem van mindig hogy talán szereltetni kell majd, de tudom hogy nem fog annyiba kerülni a szerelés mint egy bmw esetében. Ha az én kocsimban beszarik az adagoló az is a szerelő szerint 170 000 forint, pedig csak opelem van. Akkor mi lenne ha BMW-m lenne?
Nekem az opelbe a turbo 40 000 forint használtan, a bmw-be minimum a duplája, de találtam most 120 000-ért is használtan.
1# és 2# igazából pont leszrom a szervizszámlát. Jelenleg is egy 2004es a6 audit hajtok és az is sokat vesz ki a zsebemből ha elromlik.
Olyan válaszokat vártam mint amit a 4. válaszoló is írt. nem a legolcsóbb e39 bömöst akarom megvenni hogy kis pénzért menőzzek egy nagy géppel hanem egy rendes, normális kocsit hosszú távra. (ebbe a kaszniba szerettem most bele)
Inkább a kézi váltó felé hajlok.
kinéztem párat használtauto.hu -n. pont egy 525dts az egyik ami jól is néz ki.
Ez eléggé rendben van, nem is TDS, bár nem tudom mennyit szánsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!