Dragak az alkatreszek a Fiat Bravo-hoz? Melyik motor a
megbizhatobb?
Figyelt kérdés
Most keszulok venni egy 99es fiat bravot, koranak megfelelo allapotban. 300e forintert. 1.6os 103LE, 16V.
Kivancsi lennek hogy mire kell szamitanom a kovetkezo par evben.. kimeletes hasznalat mellett.. Igen tudom hogy olasz, meg fiat, es csak a baj van vele, de en ot akarom. koszi
2013. febr. 18. 16:50
1/9 anonim válasza:
Nem drágák viszont nagyon sokszor kell bele vásárolni. :) Kalap kaki az összes olasz autó!! :))
2013. febr. 18. 17:01
2/9 A kérdező kommentje:
Igen hallottam mar millioszor hogy nem jok az olasz autok. Egyedul fiat tulajdonosoktol nem nagyon. Szetgyepalt auto minden tipusbol van... esetleg valaki aki nem anti-olasz parti?
2013. febr. 18. 17:28
3/9 anonim válasza:
na akkor mondok 1-2 esetet... Egyik ismerősünk évente cserél fiat Bravo-ba GYÁRI lengéscsillapítókat, mert tönkremegy, úgy hogy évi 2-3000 km-t megy vele. van olyan, akinek a 9 éves, 170000km-es Puntoja nemrég bekajálta az összes olajat 1-2 nap alatt. GYÁRI szíjtárcsa szarrátört, szintén Punto. (kb 5 fiat van az ismerőseim körébe).
DE. Nyugodtan vegyél olasz autót. :)
2013. febr. 18. 17:34
4/9 A kérdező kommentje:
veszek is. koszi a valaszokat:)
2013. febr. 18. 17:55
5/9 anonim válasza:
És az hogy fiat tulajdonosoktól nem hallod az jórészt azért van mert mivel óccsó a fiat (nem véletlen) ezért fiatal (max 5 éves) példányuk van, azokkal meg beb*szna ha baj lenne. Nagybátyjám is a 70000-ret futott fiat albeájára veri magát... ;)
2013. febr. 18. 18:14
6/9 anonim válasza:
Nekem Stilom van, 1.5 év alatt olajon és szűrőkön kívül nem cseréltem rajta semmit.
2013. febr. 19. 19:04
7/9 anonim válasza:
Nem drága,de sok kell belőle.Azoknak az autóknak millió bajuk van!
Egyébként felmész a legnagyobb használt autó oldalra(csak,hogy ne reklámozzak) és megnézed a vételi tanácsadóban miket írnak az autóról.Azt jobb oldalt a kép alatt találod egy kicsivel.Ott sok ember tapasztalata alapján összesített rövid vélemény van leírva a kocsiról.
Sok jót nem írtak róla...
2013. márc. 8. 22:27
8/9 anonim válasza:
Nekem is Bravom van 1,6-os én azt mondom neked hogy 1,2-est ne 1,4-es PLÁNE ne vegyél mert motorikusan egy forintot nem ér! És ezt úgy mondom hogy nagy fanatikus vagyok. Az 1,6-ost érdemes megvenni de csak 2000 vagy 2001-es évjáratot. Ha klíma nélkülit veszel, az még jobb! Fontos hogy ne vedd meg a feltűnően kevés kilométerest,minél több mindent nézz meg az autón főleg elektronika téren... A Bravora költeni kell, de ha nem sajnálod tőle a törődést akkor nem okoz csalódást. Ha csak nyúzni akarod, de mondjuk olaj vagy vezérléscseréről hallani sem akarsz, akkor felejtsd el a Bravot mert nem neked való. Bravo csak igényeseknek... :)
2013. ápr. 9. 21:15
9/9 anonim válasza:
Bravo csak igényeseknek... Fiat meg csak igényteleneknek... akkor ez most hogy is van?:O
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!