350e km sok egy Mercedes-Benz C 240 T Avantgarde-ban?
Figyelt kérdés
Nagyon vészes még úgy is, ha látni, hogy karban volt tartva? Külföldi tulajtól.2013. nov. 19. 22:19
1/7 anonim válasza:
Ha nem nyúzták, akkor nem sok, de hamarosan érik majd egy turbófelújítás. Arra akármennyire vigyázol ekkora futás után már elkerülhetetlen lesz előbb-utóbb.
2/7 anonim válasza:
az nagyon sok akárhogyan informálható le meg akárhogyan volt karban tartva. Inkább szánj rá több pénzt vagy vegyél olcsóbb kocsit de ilyen sok kilométeres autót ne vegyél szerintem
3/7 anonim válasza:
Ja szerintem is, vedd meg ugyanezt 130 000-re visszatekerve xD
4/7 anonim válasza:
Igen visszatekerve simán eladható. Pedig ha céges autó volt, akkor az a 350 000 kb. 100 000-nek felel meg, hosszú utak, kevesebb felmelegedés- lehűlés ciklus, kevesebb hidegindítás, folyamatos szakszervíz.
Ha nagyon szakadt, akkor ne vedd meg.
5/7 anonim válasza:
Ne csak a múltját nézd, hanem a jövőjét is. Teljesítménye mekkora? Van pénzed alkatrészre? Mennyi rá a biztosítás? Mennyibe kerül egy kilóméter?
6/7 anonim válasza:
Érdekes, senkinek nem tűnt fel, hogy faxságot írtam az elsőben.
A C240 T az nem feltöltött, hanem kombi ( ebből feltöltött a kompis 200 és 230 volt). Sima V6 170 ló, nem kell vele parázni 350k km-nél.
7/7 4165 válasza:
#6: Nekem igen. :) De elolvastam a többit is.
Ritka a 240-es. De nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!