Ha átnézetem márkaszervizben a kocsit, akkor tényleg rendesen, becsületesen átnézik a 10-20 ezer Forintomért, vagy csak hamar gyorsan ledarálják?
A kocsit csak a saját szervizében lehet (érdemes) átnézetni, vagy mindegy csak márkaszerviz legyen?
Tehát ha én Audit akarok de mondjuk BMW szalon van a közelben, akkor vihetem a BMW-be is, vagy keressek mindenképp egy VW/Audi szervizt?
Ne szervizbe vidd, hanem egy vizsgáztató állomásra! Bármelyikbe... a lényeg az, hogy te válaszd ki, ne az autó gazdája. Ott majd megnézik tisztességesen, rázópaddal, fékpaddal, füstgázanalizátorral...
A márkaszervizeket meg felejtsd el nyugodtan, ott minden minimum kétszer annyiba kerül, mint a független szereldékben, úgyhogy oda max akkor érdemes vinni, ha valami nagyon spéci célszerszám kell hozzá, ami a függetlennek nincs (pl diag kompjuter)
Azt sem árt figyelmen kívül hagyni, hogy egy normális márkaszervizben több idővel előforduló és típushibát tudnak kiszűrni, amiről lehet máshol nem is tudnak.
Komolyabb autó esetén az a legtisztább, ha valamelyik márkaspecifikus fórumon megkeresed az ajánlott márka fanatikus szerelőket és a legközelebbihez viszed el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!