Mivel lehet a legjobban tisztítani az autó ülést? (foltos) kárpitra is jó lenne valami! Közssz a tippeket előre is
Én a hétvégén ilyen( [link] ) Vanish kárpittisztítóval estem neki egy Suzuki összes ülésének és ajtókárpitjainak, a kosz 95 százalékát kiszedte. Elég keményen benne volt már évek óta, rá kell jönni a tisztítás technikájára.
Nem találtam a flakonon keverési arányt, így kb az 1/4-ét belenyomtam kb 4-5 liter jó forró vízbe. Puha nem dörzsis akár mosogatószivaccsal felhabosítottam, kinyomtam a szivacsból a vizet, és a habot kellett beledolgozni a kárpitba. Ha nagyon durván koszos, akkor sok habot dolgozz bele és a szivaccsal sikáld a kárpitot. Célszerű a bal elsővel kezdeni, hogy ha menni kell, legalább a sofőr ülés megszáradjon. Ilyen hűvös időben valószínű hogy kell 1 nap a teljes száradáshoz, de megéri.
Ne használj kefét, vagy durva szivacsot mert rondább lesz mire végzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!