Kell-e az autó motorját tisztítani és ha igen akkor hogyan?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy van aki lemossa az autó motorját de ez veszélyes a többi alkatrészre? Tisztítottátok már valamilyen módon a motort?2010. márc. 16. 18:30
1/4 anonim válasza:
Én kézi mosóban szoktam rendszeresen mosni motormosás programmal (206-os). Arra azért figyelek, hogy ne legyen meleg a motor. Gond nélkül indul utána, nem fáj neki.
2/4 anonim válasza:
dieselt lehet,benzinesnél minden elektromos dolgot le kell takarni ha jol tudom.
3/4 anonim válasza:
Személy szerint nem ajánlom. Több kárt tud okozni, mint hasznot.
A mai agyonelektronikázott autókban a víz tud érdekes dolgokat művelni ha bejut olyan helyekre ahová nem kéne.
A saját autómmal is megszívtam már egyszer.
A víz be tudott folyni a gyertyákhoz, de kifelé már nem tudott jönni, (Ford Focus)
Párszor már megfogadtam, hogy soha többé mototormosás.
4/4 anonim válasza:
NEM AJÁNLOM!
Ha elolvasod az autód kézikönyvét, akkor megtudhatod, hogy a kenő alkatrészeket a víz átmossa, így ezeket a mosás után újra kell kenni. Sajnos ez utóbbi elmarad, így az adó nagy veszélynek van kitéve! Főként eladás előtt szokták motort mosni, hogy szebb legyen, de szerintem ez is felesleges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!