Egy jó állapotú simsonak menyi a vég sebessége?
A négy sebességes Simson 4. sebességi fokozatának az áttétele ugyan annyi mint a három sebességes 3. fokozatának: 1,55:1
A végsebessége ugyan annyi, csak a 4 sebességes földúton jobb.
Max ha beleraksz egy 5 sebességes váltót akkor mehet egy kicsit többet mint 60 km/h, de az 50ccm-es motor lehet hogy nem fogja bírni.
19:46
És ezt a fát természetesen a völgyben vágtad, és tartasz fel a simoval a hegy tetejére.☺
"120 kiló vagyok és simán megyek a star-ommal 100 at úgy hogy csak félgázt húzok és mögöttem van 1 köb vizes tölgy fa!szóval ennyit az 51-esekről!"
"19:46
És ezt a fát természetesen a völgyben vágtad, és tartasz fel a simoval a hegy tetejére."
És mindezt 13-as lánckerékkel, lapos gumikkal, csúszó kuplunggal.
"120 kiló vagyok és simán megyek a star-ommal 100 at úgy hogy csak félgázt húzok és mögöttem van 1 köb vizes tölgy fa!szóval ennyit az 51-esekről!"
"19:46
És ezt a fát természetesen a völgyben vágtad, és tartasz fel a simoval a hegy tetejére."
És mindezt 13-as lánckerékkel, lapos gumikkal, csúszó kuplunggal.
Ráadásul nagyszervíz előtt áll a motor mert nem veszi a 3-ast, meg a fék is szorul egy picit.
Bármikor bárhova el tudlak húzni.
De a buszt csak 50 km/h sebességgel tudom felfelé húzni a hegyre.
Sík úton 100 km/h sebességgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!