Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinéztem egy jó állapotú...

Kinéztem egy jó állapotú 2005-ös Honda CBR1000RR-t rövidebb túra és utcai motorozáshoz, de nem vagyok tisztában a költségeivel annak ellenére hogy készítettem egy listát hogy miből mi kell a motorra?

Figyelt kérdés

A teljesítményadó az én esetemben éves szinten 28900 lenne, ehhez még egy kötelező kell és műszakira hordani.

Nem vagyok nagypénzű, ezért is fontos hogy a kötelező befizetések mellett, a használattól függ hogy mit mikor kell cserélni majd? Leginkább magam szerelném, és csak olyanért vinném szakemberhez amit otthon nem tudok elvégezni, pl szelephézag állítás

2013. nov. 7. 11:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem nagyon kell azt szerelőhöz vinni. Szelephézagot állítani meg 40k km-enként ráérsz. Letöltöd a szervizkönyvet a netről, és abban le van írva, hogy melyik alkatrészt hány km-enként kell cserélni.
2013. nov. 7. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!