Blaiseboy kérdése:
Ülésfűtés miatt tényleg fel lehet fázni a nagy hőingadozás miatt?
Figyelt kérdés
Vettem egyet a melósba kocsiba, de egy kolléga azt mondta, hogy óvatosan, mert a nagyon hőingadozás miatt, elég könnyen meg lehet tőle fázni. Igaz ez?2013. nov. 18. 05:54
1/5 anonim válasza:
Nem kell 80 fokos üléssel végig menni az M5-ön aztán leülni a hideg betonra, akkor nem lesz gond!
Beindítod a járgányt, bekapcsolod az ülésfűtést, mire levakarod a jeget, addigra kellemes meleg lesz az ülés. Amikor beülsz nem a hidegre ülsz, így nem kell naponta kezelned az aranyeredet! Mire megteszel 4-5 km-t, addigra beindul a rendes fűtés és az ülésfűtést kikapcsolhatod. Innentől már olyan, mint más autó...
Szerintem.
2/5 anonim válasza:
Férfiaknak kifejezetten hátrányos az ülésfűtés.
3/5 anonim válasza:
A világ legnagyobb találmánya. Sajnos hajlamos vagyok hurutra, alhasi felfázásokra, akinek volt már, tudja milyen kellemetlen dolog. Kamionosként számomra aranyat ér az ülésfűtés, a személyautómban is van. Ég és föld egy hideg hajnalon a jégtábla szerű ülésbe vagy egy jó meleg fotelbe beleülni. Persze akkor a legjobb - a személyautóm ilyen - ha több fokozatban állítható.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon jó a meleg ülésre beülni!
Nem bánom, hogy megvettem, de óvatosan használom. Mielőtt kiszállok a kocsiból, előtte egy 10 perccel kikapcsolom, és kész...
2013. nov. 19. 17:56
5/5 anonim válasza:
Annyira kevés kocsiban van. Sajnos. Nem értem miért nézik le az ülésfűtést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!