Egy 4 kerék meghajtásos autó mennyivel más, mint egy 2 kerék meghajtásos?
Figyelt kérdés
Élvezetesebb vezetni? Jobban felmegy a magas utakon?2013. nov. 17. 21:50
1/4 anonim válasza:
Összkerekes autók általában mindig alulkormányzottak, így nem igazán mondható élvezetesnek, szemben egy hátsókerekessel. Télen meg terepen nyilván jobban kapaszkodik, de ez nem logikus?
2/4 anonim válasza:
Ég és föld. Ahhoz, hogy egy 4x4-est élvezetes legyen vezetni, kell egy háromszáz lovas motor. Egyszerű az oka, a négykerékhajtás jobban tapad, nem lehet vele igazából csúszkálni, gumit füstölni, semmit, tök homogén az egész. Viszont háromszáz lónál, bekapcsolt diffizárral... (B1 Turbo URQuattrom volt egyszer régen mint rallyeautó)
Punc*knak elsőkerék, lúzereknek összkerék, férfiaknak hátsókerék!
Hegyre fel télen 4x4 lesz a jó választás. Azt nem kell tudni vezetni. Mondjuk én felmegyek RWD-vel nyárigumival is. (Hegyen lakom)
3/4 anonim válasza:
azért azt megnézném mire mész egy ladával télen nyári gumikkal, szórakozni rohadt jó, csak közlekedni nem... konkrétan a garázsból nem tudtam kitolatni vele, mert volt egy kis emelkedő (nem pincegarázsra kell gondolni 20 fokos emeledéssel) előtte, amire rá esett 2 centi hó, és már vége volt a történetnek... hólapát + só és fél óra múlva legalább ki tudtam jutni a garázsból
4/4 anonim válasza:
Én Ladával felmentem nyári gumival a bánkúti sípályára az egyik legnagyobb hóban. Pár napra rá le is zárták az utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!