Szerintetek melyik lenne a legőrültebb? Vagy melyik tetszene jobban?
Ilyen stílusú autó építésben gondolkodok.
Az áldozatok akikre gondoltam, hogy átépítem:
Lada 2105, mint ami a képen is van.
Lada Samara
Kispolski:
Vagy skoda 120 és még trabantban gondolkodtam.
Szerintetek melyik lenne a "legjobb"?
Ha van még ötletetek szívesen várom. Nem csak ilyen autóra van pénzem, hanem ezek jönnek be.
Magyarországon is van egy hasonló Lada. Ennek is vállalható magassága van.
Azt kéne megszavazni, hogy milyen színű legyen majd a kocsi. Fehér, matt olajzöld, vagy piros. Eddig ezekre gondoltam, várom a javaslatokat.
Az a szerencsétlen Bogár az valami irtó rondán néz ki szerintem... Nagy sárvédőívek, azokkal a valószerűtlenül kicsi kerekekkel, mintha babakocsi-kerekeket szereltek volna alá. Ráadásul a hátsó kerék mintha be lenne fordulva a kasztniba, mint amikor az ember megközöl egy járdaszigetet tolatva. Mindennek a tetejébe ennyire megültetve... Nekem azok a bontóbeli, drótkerítés tövében csendesen rohadó, jobblétre szenderült bogárkasztnik jutnak az eszembe róla, ami alól már kiszedték a kereket, és most az alvázon csücsülve várja hogy bezúzzák. Ez valami betyár rusnya egy szerzet lett szerintem.
Ha pakolni is akarod neki, akkor 05-ös, szerintem is. Jól is néz ki a linkelt darab, bár az a Berger rács már 15 éve is gáz volt... A cigányladákon még elmegy, tőlük úgyse vár többet az ember.
Nekem nagy kedvencem volt a Trabi, szóval én arra szavazok :) Ezek szerintem egész korrektül néznek ki:
#18 - száraz aszfalton bizony inkább csak kézifékkel... :P
De relatíve olcsón tuningolható a blokk, ki kell választani melyik Ladáé a legrövidebb difi (biztos valamelyik kombié) - aztán lehet azzal is.
Ha nem közútra lenne, akkor meg mehetne bele simán a Nivából az 1.7... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!