Shell v-power nitro+ diesel?
Figyelt kérdés
Szerintetek van benne valami amitől jobban megy az autó?
Én eddig MOL-on tankoltam sima gázolajat,mondom most kipróbálom egyszer ezt a shell üzemanyagot. Semmi különbséget nem vettem észre.
2013. nov. 14. 19:15
1/7 anonim válasza:
ha már prémium diesel, akkor OMV
2/7 anonim válasza:
A Shell dízele is MOL-os gázolaj, csak máshogy van adalékozva.
A fenti OMW-s példa sokkal jobb, mert ott máshonnan származik az anyag, így tényleg lehet különbség ( sőt, sok esetben van is ).
3/7 anonim válasza:
Az OMV-stől még a hangja is más az autónak, sokkal egyenletesebben jár. A MOL-osnál én sem vettem észre semmi változást (bár ez nem jelenti azt, hogy nincs is, nem tudom).
4/7 anonim válasza:
Én tankoltam már az OMW-nél és Shellnél is prémium dízelt. Az ég világon semmi különbséget nem vettem észre. (2005-ös Opel Astra H 1.7 CDTI autóval próbáltam.)
A Molos alap dízelnél is csak azt veszem észre, hogy a szokásoshoz képest kb egy literrel megnő a fogyasztásom.
5/7 A kérdező kommentje:
én még aazt se
2013. nov. 17. 00:28
6/7 anonim válasza:
Van a benzines mellett egy 1.7 szívódízel Opel Combom. OMW MaxxMotionnal 85-90-ezve 4.9 lett az átlagom. Amikor Pesten is bátrabban hajkurásztam és pályán 100-110 között mentem akkor 5.7. MobilPestrolos gázolajjal 90-ezve 6,5 fölött egy picivel. Azért ez 1,5 liter különbség :/
7/7 anonim válasza:
palimadarak amit megspóroltok a kevesebb fogyasztáson el is megy a többletköltséggel amivel a "prémium" üzemanyag kerül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!