Érdemes-e az alvázat 'felújítani'?
Egy 20 éves Swifthez jutottam. Motorikusan teljesen rendben van, sőt a küszöböket kilakatolták azonban a hátsó felfüggesztés az alváz darabjaival együtt kiszakadt. A karosszéria lakatos megcsinálta, de a másik oldalon is ugyanolyan rossz állapotban van. Sőt jobban megnézve az egész autó alja derekasan rohadozik. Elég sokba került így is megjavítani. Kérdés, hogy érdemes-e egyáltalán az alvázat 'felújítani'? Mert ha egy ilyen fontos elem elporladt, akkor lehet, hogy később más fontosabb elemek is tönkre mennek rajta, (motortartó etc)
Az autó más tekintetben kiváló egészségnek örvend csak nem tudom, hogy megéri e rá pénzt áldozni.
Hát én már azt az általad említett elég sokba kerülő megcsináltatást se tettem volna meg!!!!
Egy jó állapotú 20 éves swiftet 200 alatt is simán kapni. Ezt tényleg áruld ki alkatrésznek, jobban jársz. Többért eltudod az autót, mint amennyit egyben ér!
A swift nem alvázas, így ez biztosan nem rohad!
Mert - NINCS BENNE! A taposólemez elmállik, az egész autóval együtt. Kuka, vagy veszel egy másikat ezt meg szétbontod alkatrésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!