Simson 6voltos rendszernél hogyan lehet a világítást erősíteni?
Figyelt kérdés
foncsor még jó, égő új, lendkerék szerintem jó mert a gyújtással és töltéssel nincs gond.. egyedül a világítás nagyon gyenge.. esetleg világítótekercs "elöregedett"? a válaszokat előre is köszi2013. nov. 13. 22:14
1/5 anonim válasza:
A tekercs vagy jó vagy nem,olyan nincs hogy kicsit. A lendkerék mágnesei viszont elgyengülhetnek amit otthon mérni nem tudsz. Viszont sokat segít ha átnézed a kötéseket mert az átmeneti ellenállásokon sok feszültség elveszhet. Ugyan fejből nem tudom elöl és hátul hány Wattos izzó van, de érdemes a gyári teljesítményűt belerakni mert a nagyobbtól csak legerjed(Lenz törvénye)
Villszer.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, a gyári teljesítményű izzók vannak benne elöl 25w hátul 5w
2013. nov. 14. 05:54
3/5 anonim válasza:
kicserélheted a világitás tekercset 12 voltosra. ugyanakkora mint a 6 voltos. én is így csináltam. ja meg persze az izzókat is :D és máris jobb lesz a világítás :D számottevően!
4/5 anonim válasza:
én hátsó lámpát megcsináltam ledesre így előre több áram jut persze én is átalakítottam 12 voltosra
5/5 pucuka69 válasza:
Előre tegyél egy 12V 35/35W-os izzót érezhetően jobb lesz. De a legjobb megoldás valóban a világítótekercs nagyobbra cserélése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!