A következő problémával állok szemben. Ford focus 1.6 tdci 110 le 2007es Kb.100 km autópálya után,140es tempóval, elkezd rángatni az autó?
"Hol itt a probléma? 140-el úgysem mehetsz sehol sem nálunk."
Jajj....Neked biztosan nincs autód.... Ezért érződik az irigység. :)
A kérdésre: Elsőre turbó gondra gondoltam, de a kuplung felpuhulását ez nem igazán magyarázza... Mindenképp és sürgősen vidd el egy szervizbe.
"Benzinesek nem romlanak el sose."
Ezt ki mondta neked?
11:16
Én meg azt állítom hogy a benzines kocsi egyharmadával többet áll a benzinkúton mint az 1.6 TDCI, és ez ezek mellett az üzemanyag árak mellett elég jelentő összeg annak aki rendszeresen használja a kocsit. És ez 100 %, arra viszont nincs garancia hogy a benzines kocsit ne kelljen javítani.
rángatást én is turbóra vezetném vissza, és pl a hűtésére.
Kuplung...lehet csak nagyon felmelegszik valami a környékén...pl váltó? De ez csak ötlet, és lehet hülyeség is.
Az üzemanyag rendszerben keresd a hibát.
Az egyszerűbb olcsó lehetséges megoldások-üzemanyag szűrő csere,még gyakori hiba hogy a tanksapka szelepe nem működik és tartós üzem esetén vákuum keletkezik a tankba ezáltal nem elég az üzemanyag nyomás." Ha megállok és kihűl a motor utána megint megy rendesen" mivel nem zár tökéletesen a tank idővel a vákuum megszűnik.Ha leállsz ilyenkor nyisd ki a tanksapkát és ha szisszenő hangot hallasz elég esélyes ez a hiba.Én kifúrtam egy 2mm fúróval és megszűnt ez a hiba.
A kuplung problémád nem hiszem hogy összefüggésben lenne ezzel inkább a tartós magas fordulathoz van köze.Kettős lendkerekű kuplung van benne és ha elfárad a csilapító rugó benne ilyet produkálhat.
http://www.youtube.com/watch?v=Cpy443ansPY#t=152
A kuplung probléma szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!