Most akkor a 100 as benzin káros?
"ő sose tankolna prémiumot mert 95-re van minden autó rendszere beállítva."
:DDD :DDDD :DDDD :DDDD :DDDD
Sajnos a hülyéknek is lehet Camarojuk és sok pénzük. :D
Sőt, a Camaroba még a 95-ös se kellene - feltételezem nem állítgatják át / programozzák újra miután átjön a tengerentúlról, ahol még mindig a 91/92-es benzin a "premium", az a dög meg elmenne "regular"-ral, ami 87. :)
Egy ismerősöm volt odakint, bérelt autót (igen, Lincoln Navigatort) amit egy idő után tankolni is kellett. Beállt a kúthoz, levette a premium feliratú pisztolyt - erre odaugrik a kutas, hogy "rental?". Mondta a hazánkfia, hogy igen, természetesen bérautó, erre a kutas visszarakta a premiumos pisztolyt, leakasztotta a regulart és azt mondta hogy nagyon jó lesz az is bele.
Európában is a 95-ös érhető el mindenhol, azzal is simán elmenne az autód.
A múltkor volt egy öreg előttem a kútnál, kannába akart tankolni a benzines fűnyírójába.
A kutas kérdezte, hogy mehet-e a 100-as benzin, az öreg kérdezte, hogy mivel jobb az.
A kutas hosszas makogás, és gondolkodás után annyit tudott kinyögni, hogy ha esetleg régen járt már az a fűnyíró, akkor a prémium benzin kitisztítja az üzemanyagrendszert.
Végignéztem a szitut, de mikor meghallottam, hangosan felnevettem, nézték is hogy mit röhögök. :-D Az öregnek meg csak bólogattam, hogy nem kell az bele...
Nah most okoskodik itt mindenki, de elárulom, az ilyen drága autóknál van olyan, hogy gyárilag elő van irva, hogy 98-100-as benzin AJÁNLOTT bele, de ez nem jelenti azt, hogy a 95-el nem menne, de azért ha lehet, akkor 100-as kell bele.
Nem tudom, hogy a 650-be mi ajánlott gyárilag, de vannak ilyen autók, amibe 100-as kell.
"Nah most okoskodik itt mindenki, de elárulom, az ilyen drága autóknál van olyan, hogy gyárilag elő van irva, hogy 98-100-as benzin AJÁNLOTT bele, de ez nem jelenti azt, hogy a 95-el nem menne, de azért ha lehet, akkor 100-as kell bele. "
Szerintem te még élőben nem láttál olyan autót, amibe 100-as kéne.
Nézd meg gyönyörűségesen, hogy ebben a frankó kis 20-on valahány millás kocsiba is sima 95-ös kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!