Simson nem pörög fel, befúl? (bővebben lent) FONTOS!
3 NAPOM VAN MEGCSINÁLNI,NAGYON FONTOS KÉRLEK SEGÍTS!
S50-es simson
Tegnap voltam vele motorozni semmi baja nem volt húzott,ment szépen ahogy kellett..
ma is mentem volna vele, beindult szépen és mikor húzom a gázt akkor befúl,nem pörög fel. Tehát húzom a gázt el kezd fel pörögni a motor folyamatosan és valamikor meg megáll,és mint ha nem húznám a gázt,csökken a fordulatszám(üresbe és sebességbe is)
Kiveszem a gyertyát,egyszer benzines,egyszer száraz(mikor száraz akkor őzbarna színű..)
Mi lehet a baj? én 2 okra tippelek:1. gyújtás 2. karburátor baj..
Mikor kiveszem a gyertyát és valamihez hozzárakom akkor folyamatos a gyújtás,szép szikra..
Köszönöm szépen!!
Jól tippeltél hogy a gyújtás és karburátor.
És ezen mi olyan nagy dolog?
Karburátort kipucolod, gyújtást beállítod.
Előgyújtás:
-50-es fhe. 1,5 mm
-51-es fhe. 1,8 mm
MA be indult egy másik gyertyával. Szivatóval rugdosom és nehezen,de beindul.Alapjárat van,megy szépen,de mikor húzom a gázt,akkor befúl. karburátor: 16n3
köszi
A gyújtást állítsd be rendesen
Így: [link]
Meg nézd át gyújtókábelt hogy rendesen benne van-e a gyújtótekercsbe vagy a trafóba meg a pipápa, gyertyahézag(0,4 mm).
A kondenzátort is kicserélheted.
Ugyanez volt a problémám és nagyon egyszerű volt az oka: a benzintank kupakján van egy kis juk amin áramolhat a levegő. Az el van tömődve ezért a benzin nem tud lefojni mert vákumot csinál.
Megoldás: egy tűvel próbáld kipucolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!