Simsom s51-em van, és van egy olyan problémám hogy a kilóméter óra össze vissza jár hol ennyit mutat hol annyit!?
Ha az óra akad akkor már ott is gondok lesznek.
De szerintem először cseréld a spirált. Nem nagy tétel, aztán ha továbbra sem jó akkor cserélni vagy javíttatni kell az órát(magad sok mindent nem tudsz vele kezdeni)
Nem sok szaki van az országban aki foglalkozik ilyen órák javításával. Egy simsonnál nem is bicsos hogy megéri. De fórumokon kérdezz utána.
Nekem Pannóniám órája adta fel a harcot, de azt elég "drágán" újítják fel. Annyiból összehoztam egy digitálisat(ismerős tervezte, programozta a mikrovezérlőt, én meg megcsináltam minden mást) ami többet is tud és remélhetőleg pontosabb is lesz(még nincs bekalibrálva és kell még pár finomítás).
Spirál beszerelésénél annyira figyelj hogy a belső része bemenjen a helyére. Nem tudom simsonnál milyen, szögletes, lapos... lényeg hogy az a helyén legyen. Aztán rögzíted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!