Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsom s51-em van, és van egy...

Simsom s51-em van, és van egy olyan problémám hogy a kilóméter óra össze vissza jár hol ennyit mutat hol annyit!?

Figyelt kérdés
Ezt csinálta egy napig másnap jó lett! Azt kiszedtem kíváncsiság képen megnéztem, és mikor kiszedtem a kezemmel is megpörgettem a spirált és mikor abbahagytam a pörgetést úgymaradt a mutató és mikor megint megtekertem vissza állt! Szerintetek az óra rossz vagy a kilométeróra spirál? Vagy én nem tettem vissza jól a deknibe? Van valami trükkje?
2013. nov. 9. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindkettő lecserélendő.
2013. nov. 9. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha az óra akad akkor már ott is gondok lesznek.

De szerintem először cseréld a spirált. Nem nagy tétel, aztán ha továbbra sem jó akkor cserélni vagy javíttatni kell az órát(magad sok mindent nem tudsz vele kezdeni)

2013. nov. 9. 19:36
 3/4 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm a válaszokat!egyébként hova vigyem javíttatni az órát?amúgy csak simán bele kell rakni a deknibe,rátekerni az "anyát" és kész?
2013. nov. 9. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem sok szaki van az országban aki foglalkozik ilyen órák javításával. Egy simsonnál nem is bicsos hogy megéri. De fórumokon kérdezz utána.

Nekem Pannóniám órája adta fel a harcot, de azt elég "drágán" újítják fel. Annyiból összehoztam egy digitálisat(ismerős tervezte, programozta a mikrovezérlőt, én meg megcsináltam minden mást) ami többet is tud és remélhetőleg pontosabb is lesz(még nincs bekalibrálva és kell még pár finomítás).

Spirál beszerelésénél annyira figyelj hogy a belső része bemenjen a helyére. Nem tudom simsonnál milyen, szögletes, lapos... lényeg hogy az a helyén legyen. Aztán rögzíted.

2013. nov. 9. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!