Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » AUDI Ha egy szót mondhatnátok...

AUDI Ha egy szót mondhatnátok rá mi lenne az?

Figyelt kérdés

Tehát...Mi az AUDI ?

Egyszavas válaszokat kérnék !!!

2013. nov. 9. 16:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
60%

#17:Az előző válaszom neked is szól, minden szó igaz rád is.

Az egy dolog, hogy technológiai (és más szempontból is) analfabéták osztják itt az észt a gyk-n, ezzel elég rendesen félrevezetve az embereket. Az pedig már végképp elkeserítő, ha valaki olvasni sem tud rendesen.

Nincs Audim. Egyik itt felsorolt autóval sem rendelkezem, de attól még végtelenül primitívek tartom a megállapításaitok. Remélem, hogy most végre fel tudtad fogni. Ha ennyire osztod az észt 1-1 márka tulajdonosi köréről, akkor merd leírni, hogy nekem milyen autód van. Háta lesz, aki beleköt.

Leírom azt is még egyszer, amit az előbb, hogy a személyeskedést ti kezdtétek azzal, hogy az ilyen márkájú autók tulajdonosait kezdtétek el minősíteni.

Ez már csak azért is zavaró, mert a legtöbb kérdésben ezt teszitek.

Ugyanazt kapjátok vissza, amit adtok. A személyeskedésetekre személyeskedés a válasz.

Ha puruttya vagyok, akkor te bugris.

A piti piros kezezést én is tudom, bár ellenemre van, hogy ezt tegyem, de nézzétek, ha ti így, akkor én is...

Remélem, hogy szívrohamot nem kaptok az idegtől, mert azt nem venném a lelkemre.

2013. nov. 10. 08:37
 22/22 anonim ***** válasza:
A piros kéz nem azt jelenti, hogy mennyire nagy a farkad, ecsém. Ha raviszed a kurzort, ír is oda valamit a dolog. Emlékezetem szerint valami olyasmit, hogy "Szerinted a válasz nem hasznos". Persze, hogy ranyomok, ha baromságokat írsz. Te viszont azért nyomsz rá, mert én rányomtam. Akkor mégis milyen alapon hiszed, hogy te vagy itt a helyi b#zdszájba?
2013. nov. 10. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!