Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » AUDI Ha egy szót mondhatnátok...

AUDI Ha egy szót mondhatnátok rá mi lenne az?

Figyelt kérdés

Tehát...Mi az AUDI ?

Egyszavas válaszokat kérnék !!!

2013. nov. 9. 16:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
59%

Egy pár éves, de még mindig 5-6 milliós Skoda Sperb, vagy egy szintén méregdrága Honda, vagy egy Volvo, ami lassan 10 évesen is 3 millió körül van árban az nem fellengzős?

Fellengzőnek nevezni egy ilyen autó tulajdonosát csak azért, mert nincs rá pénze valakinek...

Ez a magyar átok, az irigység, a széthúzás, a másik utálata. Ezért tart ott az a szerencsétlen ország, nem a tolvaj, urambátyámokkal mutyizó, korrupt politikusok miatt.

A kérdés meg nem az autók tulajdonosainak a jellemzését kérte, hanem a márkáét, az autóét. Ezt tekintve, senki nem adott érdemi választ a kérdezőnek. Ennyit arról, hogy ki a buta.

2013. nov. 9. 20:20
 12/22 anonim ***** válasza:
69%
Unalom.
2013. nov. 9. 20:26
 13/22 anonim ***** válasza:
64%

#11 - igen, én is szeretlek. A márkára írtam elsősorban, a tulajdonosokat csak úgy megemlítettem - de ha már így magadra vetted biztosan lehet benne valami...

És a legjobb: pénzem is lenne Audira. Ráadásul vehetném ott dolgozóként munkatársi kedvezménnyel. :)

De nem akarom, mert egyszerűen nem tudom elképzelni magamat egy új Audi volánjánál, mert bizony azok az autók nekem a fellengzősséget jelentik.

2013. nov. 9. 20:32
 14/22 anonim ***** válasza:
68%
Te vagy az, kedves RetroVelicheFan74? Attól hogy a nevedet elrejtetted, mert már szénné égetted a nickedet az ostoba kérdésekkel, még azonnal meg lehet ismerni. :P
2013. nov. 9. 20:34
 15/22 anonim ***** válasza:
45%
Sznobvolkswagen.
2013. nov. 9. 20:37
 16/22 anonim ***** válasza:
32%

13: Én nem személyeskedtem. Tipikus, ez már a második fázis, a személyeskedés, ha elfogytak az érvek, amik amúgy nem is a sajátjai valakinek.

Nem, nincs benne semmi. Egy másik kérdésben az Alfát védtem meg. Akkor hmmm elég gazdag lehetek, ha Audim is van és Alfa 159-em is. Ez ám a jólét:)

Csak utálom a hülyéket (ha már személyeskedünk), ennyi.

2013. nov. 9. 21:08
 17/22 anonim ***** válasza:
64%

#16 - mégis, milyen érveket szeretnél? Ha van Audid, akkor menj le a garázsba, nézz végig rajta kívül-belül és meglátod.

Persze, büszke vagy rájuk, sőt én is örülök az anyagi sikereidnek - meg annak is, hogy képes vagy elhinni, hogy az valami. A gazdag ott kezdődik, hogy nem akar felvágni az autójára, mert nem kell. Nem érzi szükségét és nem akarja ezzel az önbecsülését simogatni.

És ha a személyeskedésnél tartunk: olvasd vissza az első válaszodat és nézd meg még egyszer, hogy ki kezdett személyeskedni kettőnk közül. Én nem címeztem neked semmit, nem szólítottalak meg, csak megbántódtál az általános véleményemen és nem tudtad szó nélkül hagyni, sőt, egyből az én (na meg néhány további válaszadó) szellemi képességeit vonod kétségbe.

Te puruttya...

2013. nov. 9. 21:33
 18/22 anonim ***** válasza:
26%

Te tényleg ilyen buta vagy, vagy rájátszol? :D

Minek kell körülményeskedni, szavakat kiforgatni, mint egy óvodás miniorángután?

Amúgy fura, nekem se pozitív jelzők lebegnek a szemem előtt, látván a "német trió" egyikét. A cigányoknál az Audi-BMW-Mercedes hármas olyan, mint a cégvezetőknél a crossover. Nincs egyik a másik nélkül. :D

2013. nov. 10. 00:12
 19/22 anonim ***** válasza:
23%

#18, Kétdéle ember van. Az egyik tudja mit beszél, a másik beszél, beszél, amit tud.

Agenttal való viszonyotok kezd olyan lenni, mint a viccbeli medve a vadásszal... biztos ismered: "Vadász, vadász, te ........ jársz ide"

Nem te vagy a medve...

2013. nov. 10. 00:35
 20/22 anonim ***** válasza:
42%

#18: Eltaláltad, rájátszok. Azokat az ostoba barmokat idegesítem, akik azt hiszik, hogy baromira okosak.

Képtelenek vagytok a kérdésre válaszolni. Fel sem fogtátok, hogy mi a kérdés. Az autót kérdezte, nem azt, hogy mit gondoltok a tulajdonosairól. Ehelyett belefolytatok a személyeskedésbe, mert nem az autót, a márkát, a technikát jellemeztétek, hanem azokat, akik ezeket vezetik. Ez is személyeskedésnek számít.

Az, hogy rögtön a piros kezecskéhez nyúlsz, elég pitiáner dolog. Nem mintha zavarna, ez az utolsó, amire kínjukban képesek az ilyen megmondóemberek.

Előző: Most magadból indultál ki ugye?

2013. nov. 10. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!