Miért ilyen fanatikusok az emberek?
Figyelt kérdés
Miért akar szinte mindenki csak japán és német autókat hisz rengeteg márka van még a japo és fricc márkákon kívül is!2013. nov. 9. 10:02
2/6 anonim válasza:
Mert ők tudnak is valamit. Ha megnézed, a legnagyobb felfedezések, szabadalmak, ilyesmik mind "fritz" és a Távol-Keleti márkáktól jöttek az autóiparba. És érdekes módon ha mindenki a németeket másolja, akkor már csak tud valamit a sok sznob, aki ilyet vesz. Az olasz szép, a francia kényelmes, de ami a lemezek alatt van, azt a híg ürülékhez tudnám hasonlítani. Bár az új 308-as Peugeot-on töröm a fejem, mert tetszik, kényelmes és jól is megy, voltam tesztnapon. De ha egy izzócserénél a fél elejét ennek is le kell robbantani, tuti felgyújtom..
3/6 anonim válasza:
és az miért baj hogy másnak milyen autója van? olyat vegyél ami neked tetszik, de akkor máséba ne szólj bele kössz
4/6 anonim válasza:
A legnagyobb elvakult fanatikusok az Alfások, BMW-sek és a Hondások. :)
5/6 A kérdező kommentje:
3-mas egy szóval nem mondtam hogy autót akarok venni.A kérdésre válaszolj ne olyasmire ami nem szerepel a kérdésben!
A többieknek köszönöm a kérdésre tett értelmes válaszokat!
2013. nov. 9. 12:16
6/6 anonim válasza:
Én oroszt akarok :D Hajrá AvtoVAZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!