Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autó első autónak?...

Milyen autó első autónak? Német-Japán? OVASS TOVÁBB!

Figyelt kérdés

Tavassza, nyáron foogk egy első autót kapni. (max:400.000-500.000Ft) Elsőnek is a toyota carinában 1.6 benzines és néha-néha a vw passat 2.0tdi-ben is gondolkodtam. Nos, észbe kaptam, hogy lehet nem is hasznos nekem egy 1.6os benzines autó, hiszen én leginkább városban használnám, hosszabb utam havonta 2-3x lenne. (100-600km) Bevallom őszintén ezért félek a carinától, mert városban sokat eszik, a passat meg jobb választás lenne ebből a szempontból. De a carina nekem szebb. Németek közül marad a passat IV tdi, vagy szóba jött az F astra is, csak nem tudom milyen az 1.6ps fogyasztása, de egy kicsit lehetne modernebb az autó, látványilag. Nos, szétnéztem a Japánok háza tájékán is, és a Hondákból rátaláltam az accord 2.0tdi 1996-1998asok. Itt találtam is egyet.

[link]

Elsősorban ezekről a fajta autókról szeretnék véleményeket, tapasztalokat kérni, alkatrészek ellátottsága stb... Nissan, toyota, honda ezek közül kérnék segítségeket, ötleteket, tapasztalokat, alkatrész, minden. Kis autót nem szeretnék de óriásit sem, de inkább férjenek el benne 4-en kényelmesen vagy 5-en, minthogy 4-en nyomorognak mint a swiftben, és azért olyan autót szeretnék aminek van egy kicsi megjelenése. VÁROM A SEGÍTSÉGEKET,VÁLASZOKAT STB...

2013. nov. 8. 22:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ezekre gondoltam, igen. Az 1.3-as Mazda bírja a strapát, hacsaknem cementtel tömöd tele lejtőnek felfelé.:)Van hozzájuk alkatrész, mert elég sok fogyott belőlük a maguk idejében. Az alkatrész, ha eredeti japán, nagyjából 20-30%-al drágább, mint egy európai kocsié(viszont sokáig kitart). A helyedben én vagy a Ventót(puttonyos III-as Golf) vagy a 323-ast választanám. Ezek viszonylag biztonságosak (3 csillagot hoznák), elég jól felszereltek(ABS, lufi, klíma) is.
2013. nov. 13. 00:04
 12/12 A kérdező kommentje:
A toyota corolla túl egyszerűnek és kockának tűnik. Nézegettem olvasgattam a mazda 323 1.3 és az 1.5 sedanról is meg a 323f 1.5 meg az 1.6ról is. Tetszenek az autók és biztos megbízhatóak és nem kell havonta javítani. Tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy melyik lenne a legjobb választás, meg motorral a legjobb és melyik (323 vagy 323f) Meg ami legjobban érdekel az a fogyasztás. És még arra lennék kíváncsi, hogy az 1.3 nem gyenge egy durván 1000kg-os autóhoz? Lehet, hogy többet eszik az 1.3-as mint az 1.5ös mert nehéz neki az autó? Várom a válaszokat!
2013. nov. 16. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!