Milyen autó első autónak? Német-Japán? OVASS TOVÁBB!
Tavassza, nyáron foogk egy első autót kapni. (max:400.000-500.000Ft) Elsőnek is a toyota carinában 1.6 benzines és néha-néha a vw passat 2.0tdi-ben is gondolkodtam. Nos, észbe kaptam, hogy lehet nem is hasznos nekem egy 1.6os benzines autó, hiszen én leginkább városban használnám, hosszabb utam havonta 2-3x lenne. (100-600km) Bevallom őszintén ezért félek a carinától, mert városban sokat eszik, a passat meg jobb választás lenne ebből a szempontból. De a carina nekem szebb. Németek közül marad a passat IV tdi, vagy szóba jött az F astra is, csak nem tudom milyen az 1.6ps fogyasztása, de egy kicsit lehetne modernebb az autó, látványilag. Nos, szétnéztem a Japánok háza tájékán is, és a Hondákból rátaláltam az accord 2.0tdi 1996-1998asok. Itt találtam is egyet.
Elsősorban ezekről a fajta autókról szeretnék véleményeket, tapasztalokat kérni, alkatrészek ellátottsága stb... Nissan, toyota, honda ezek közül kérnék segítségeket, ötleteket, tapasztalokat, alkatrész, minden. Kis autót nem szeretnék de óriásit sem, de inkább férjenek el benne 4-en kényelmesen vagy 5-en, minthogy 4-en nyomorognak mint a swiftben, és azért olyan autót szeretnék aminek van egy kicsi megjelenése. VÁROM A SEGÍTSÉGEKET,VÁLASZOKAT STB...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!