Autó ajtózárjában van jobbos és balos, vagy át lehet cserélni egymással?
Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 11:53
1/5 A kérdező kommentje:
91es Ford Orionról van szó. A vezetőoldali záram kopott és néha felakad, már már attól tartok beletörik a kulcs. Ezt ki lehetne cserélni a jobboldali zárral, mivel az sosem volt használva? Az autó központi záras, mindig a vezető oldali zárral nyitottam zártam, tehát a másik oldali szinte teljesen új.
Remélem érthetően írtam le a problémát.
2013. nov. 8. 11:55
2/5 Sinead válasza:
A zár szerkezete szimmetrikus a túloldalon, így nem sok esélye van annak, hogy passzolni fog.
3/5 anonim válasza:
Magát a zárbetétet amibe a kulcsot tolod be, azt át lehet tenni, én is így javítottam meg a sógornőm Fiestáját! Leveszed a kárpitot, lepattintod a faudi fejet a zárról, már csak egy biztosító lemezt kell lehúzni, és kihúzhatod a betétet.
4/5 anonim válasza:
Ha esetleg áldozol még rá majd' 5000 Ft-ot:
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi Harkonnen, igen erre gondoltam, átrakom a zárbetétet.
2013. nov. 9. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!