Kettő közül melyiket?
VOLKSWAGEN PASSAT Variant 1.9 PD TDi
vagy
TOYOTA AVENSIS 2.0 D-4D Linea Terra
Mind a két autó azonos korú felhívtam mind két eladót a VW gennél nem nagyon akarják engedni azt hogy független szervizben átvizsgálják az autót.A toyotát áruló eladó benne van mindenben azt mondta ,hogy nincs titkolni oda viszem átnézetni ahova akarom.Mellesleg végig vezetett szervizkönyve van ami állítólag valós is!
Őszinte leszek, én nem nagyon hajlok egyik fele sem, így nem tudok mérvadó választ adni, viszont megmosolyogtató ez a szöveg: "1 tulajdonos/1941-es születésű nyugdijas! /"
Nem gondoljátok?:)))
vw jobb lenne, de így tuti takargat valamit..
toyota helyett meg keress valami németet, esetleg volvo-t, mert csak azokban lehet bízni
hááát, nyugdjas tulaj, hogyne.:) Éppen lehet is, csak szar reklám szöveg.
Passat: elvileg vezetett könyves. Ha hajlandóak kiadni aza adatait, vissza tudod ellenőrizni.
bocs, most olvastam újra.
Passat gyanus.
El kell vinni a toyotát valahova. De előre nem közölni
Elnézést hogy ennyit kérdezek.
Van helyben majd 1 hónap múlva eladó sorba kerülő avenis anyi hogy nincs hozzá szervízkönyv,de viszont a szomszédom autó szerelő egyben gyerekkoromtól jó barátom ajánlotta mert az autó ép hogy furán viselkedet vitték is hozzá javításra igaz feketén maszekba Egy avenset 2003 évjáratú 1.1 misiért ide adnák téli nyári kerék garnitúrával és elvinnék 250- 300.000 ért az 1.0 swiftemet mert kisautót keresnek.Szóval teljesen bizonytalan vagyok!
A volvók jók lennének nézegettem is őket de csak s60-nas ból kapnék elfogathatót abból a keretből ami nekem van és számomra az S60 volvo kicsi!
Gondolkoztam még a ford mondeo kombikon is 2.0 dízel 2003 körüli évjáratban!
A passatnál is megvan a szervizkönyv csak abba nem mennének bele hogy elvigyem persze az eladó felügyelete alatt egy teljes átvizsgáltatásra!
Bocsi tényleg tanácstalan vagyok első autómat fogom venni már amit egyedűl veszek a swiftet unoka bátyámtól vetem anno szóval nekem még ez az első szűz vagyok autóvásárlás terén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!