Mekkora munka cserélni az autóban motort?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy régi suzuki swiftet versenyzésre. Csak olyat találtam amiben 1,0 motor van, de nekem jobb lenne az 1,3 68LE-s inkább. Ha megveszem az 1,0 motorral az autót akkor nagy meló kicserélni 1,3-asra? Csak a motort kell cserélni? Úgy tudom az 1,0 váltó jó az 1,3-asra motorra. Meg nekem is jobb lenne a rövid áttétel miatt.2013. nov. 6. 12:49
1/9 anonim válasza:
Ha versenyezni akarsz akkor gondolom van pár millád a zsebedben,mert ha nincs akkor felejtsd el.
2/9 anonim válasza:
Miért nem veszel 1,3 as motorral felszerelt Suzukit?Van belőle annyi minta szemét bár szerintem a Suzuki nem alkalmas versenyzésre se erő nincs benne a tempója is elég lassú és ha felborulsz vele tuti 4 darabba szednek ki belőle ha egyáltalán kitudnak belőle szedni!Ja és nem biztos,hogy az 1.0 ás motor váltója jó lesz az 1,3-hoz egy kis eltérés elég és máris nem tudod egybe illeszteni!Inkább vegyél 1500-as Ladát és azt javítgasd sokkal jobbat tudsz belőle alkotni mint ezekből a szutyok Suzukikból!
3/9 anonim válasza:
Vagy érdemes Peugeot 106 ot venni az is jó kis pörgős autó és az is többet ér mint a Suzuki!
4/9 anonim válasza:
azért tud menni az a kis 1.3-as suzu is, kisautó,3 ajtós kevés súly, és ha már suzuval akarsz nem árt megerősíteni, ha elszállnál vele ne halj meg...igen a versenyzéshez sok lóvé kell
5/9 anonim válasza:
milyen millóró lbeszéltek? suzukival versenyezni elég 200 ezer forint.
6/9 anonim válasza:
Ingyen bebukócsövezik,meg meg felkészittik a többi biztonsági előirásra, plusz a többi szükgséges dolgot is ingyen megkapod ami még kellhet?
7/9 anonim válasza:
Az ezres váltójára felcuppan az 1.4-as motor minden gond nélkül. Csak az áttételek rövidebbek benne, de így versenyzésre még jobb. Az ecu-t is cserélni kell, meg talán a motortartó bakok se lesznek jók, abból is kell az "egyhármasé". A kábelköteg szerintem megegyezik.
8/9 anonim válasza:
az 1.0-ás és az 1.3-as motor váltói cserélhetők egymással!
és igenis lehet versenyezni suzukival, igaz, ahhoz jobb a GTi motor
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Amatőr szlalomversenyzésre akarok tehát nem kellenek milliók :) Amúgy csak azért akarok suzukit mert:
-tengernyi olcsó alkatrész
-könnyű
-én is tudom vinni tréleren
-tetszik is
Bukócsövezni mindenképp akarok, de itthon meg tudjuk csinálni mivel vizsgázott lakatos van a családban. Attól nem kell félni hogy esetleges balesetkor "négy részben szednek ki" mivel szlalomon nincs túl nagy sebesség.
2013. nov. 6. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!