Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szivargyújtóba szorult a...

Szivargyújtóba szorult a GPS-töltőm szivargyújtó-csatlakozásának egy kis csavaros része. Ki lehet venni valahogy?

Figyelt kérdés
Lecsavarodott a belső menetes részről és bennragadt a szivargyújtóban... Tudtok segíteni valami jó ötlettel?
2009. nov. 15. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Csavard vissza és húzd ki egyben belőle!
2009. nov. 15. 22:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, már próbálkoztam ezzel a módszerrel, de eddig nem sikerült. Talán nem vízszintesen áll benne. De majd újra megpróbálom. Vagy esetleg csavarhúzóval megpróbálom majd kipiszkálni...
2009. nov. 15. 22:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt csak nekem mp3 transmitter alja szorult bele.Hát én addig basztattam csavarhuzoval mig ugyállt hogy egy kis tűvel alá tudtam nyulni:D
2009. nov. 15. 23:04
 4/5 anonim válasza:

Jó tanács!

Piszkálhatod,csak elötte az aksi sarut vedd le!

2009. nov. 16. 11:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Nos, bekukkantottam a csatlakozóba és rá kellett jönnöm, hogy valójában nem is ez történt. Egyszerűen csak valahogy szétesett (széttört?) a szerkezet. A műanyag végét megtaláltam az asztalon, de a fém érintkező részét, ami középen volt, még nem. Ha nem kerül elő, vehetek új töltőt... (Egyszer már volt olyan, hogy szétcsavarodott, de akkor még vissza tudtam csavarni rendesen.)
2009. nov. 16. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!