Motor forgalmijába kisebb teljesítmény?! Hogyan? (többi lent)
Szerintem ezt okmányirodában meg vizsgaállomáson elöbb tudnak választ adni.
Régebben tudtam hogy feketén ilyeneket csináltak,csak ugyebár többet kellett dellázni.Most nem tudom hogy meglehet e oldani.Gyakorlatilag agyári adatoknál lejebb nem mehetsz a teljesítménynél mert mindenütt a gyári adatokat kérik le.Korlátlant nem tudod letenni?És akkor nemkéne pappírokkal szórakoznod!
ugy tudod 'megoldani', hogy nem probalsz azonnal okiratot hamisitani...
nem veletlen, hogy nem engednek 19 eveseket ekkora motorra felulni.
# 3/3 Tényleg nem véletlen korhatár!
19 évesen még csak bohóckodik az ember a motoron! :)
Tudod általában egy csomó mindenki azért hal meg az utakon mert csak húzni tudja neki.Szerintem nem baj ha kisebb motorral még egy pár évet legurulsz!És 35kw-ig is nagyon jó motorokat lehet kapni amivel meg van az élmény a többi már csak luxus!
Meg menekülni a zsandárok elől? :) Hagyjuk már! :)
A rendőrök nem azért nem kapnak el, mert nem tudnának utánad menni egy gyári tuningolt kocsival, hanem mert, ez nem a GTA! Mivel egy autós üldözés vélhetően, a te károdra végződne, és mások biztonságát is figyelembe kell venni! Terepen meg a cross-osokat, a volt határőrök a Nissan-okkal, meg simán megkergetik, és ha elkapják jól el is verik! Ők nem sz@roznak, ehhez vannak szokva, és a kocsit sem kímélik, főleg ha természetvédelmi területen ólálkodik az evidens polgár!
Nekem, meg 2 év kell a korlátlanhoz, úgyhogy tudom milyen érzés kisebb kategóriával menni, de azok közt is vannak jók amivel meglehet tanulni motorozni, és majd utána nagyobbat venni.
Nem megoldható.
Vegyél papíron kisebbet és azt kezd el hegyezgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!